htc onex + galaxy s3 + LG optimus 4x p880 hangisi? On gün içinde telefon alıyorum inşallah.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
htc onex + galaxy s3 + LG optimus 4x p880 hangisi? On gün içinde telefon alıyorum inşallah.
arkadaşlar değerli görüşlerinize benim de ihtiyacım oldu. Sizce hangisi..?
S3'ün tek takıldığım noktası herkeste olması..
Şimdiden teşekkürler..
Not: lumia almayacağım

Uruloki

Uruloki

Üye
Lg den uzak dur derim ne destek var ne de custom rom olayı diğer iki cihazdan istediğini seç bence

HTC EndeavorU

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Yane Galaxy S3'u Hepimiz Biliriz ..

Ama One X'te PAbucu Dama Atilacak Bir Cihaz Degill .. =]

Ama S3 Alirdim Ben ..

Yada L920 .. =]

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
O zaman HTC One X al.

Black-killing

Black-killing

Üye
Şu htc ye bi içim ısınmadı yav kötü telefonda yapmıyor ama neyse
Gene her türlü s 3 alırım ben güzel cihaz.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Saydığın cihazlardan ben s3 ü alırım.başka öneri istersen eğer Lumia 920 şiddetle tavsiyemdir

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynen Lumi 920 alabilirsin.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Lumia 920 ..

SheFy

SheFy

Üye
lumia920 tavsiyemdir. sectigin diger cihazlar arasinda s3

R.A.M

R.A.M

Üye
s3 :oke:

acuxx

acuxx

Üye
onex ama 920 yde bakmanı tavsiye ederim sana

enterneoll

enterneoll

Üye
S3'ü tek geçerim

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
lumia önerisi yapan arkadaşlar teşekkürler ancak şunu söylemek istiyorum. Siz lumia mi kullanıyorsunuz? Ve ben bu 3telefon için öneri istiyorum. Lumia benim için erken. Tıpkı android tavan yaptığı halde 2 yıl almadan symbianda beklediğim gibi.

amcalu1

amcalu1

Üye
Az bekle one x+ gelecek o daha iyi onu alırsın ama illa şimdi alacam dersen one x

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
şimdi almak zorundayım telefonsuz kaldım sayılır

aleranol

aleranol

Üye
Oyun daha önemli ise one x al. Ama gerikalaninda s3le hemen hemen aynilar. Eğer farklı olsun dersen not2 al. 2 sinden de daha iyi.

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi

Valla ben yorumumu yaptım s3 ve ya one x git incele hangisi daha fazla hoşuna giderse onu al

HTC EndeavorU

eyvallah teşekkür ederim.. Kaç saattir daha doğrusu gündür araştırıyorum. S3 mantıklı geliyor. Ayrıca forumdaki çoğu arkadaş duygusal davranıyor. Bu da bizim gibi fikir danışankar için oldukça kötü bir durum

- - - Eklendi - - -

Oyun daha önemli ise one x al. Ama gerikalaninda s3le hemen hemen aynilar. Eğer farklı olsun dersen not2 al. 2 sinden de daha iyi.

not2 çok kaba bir telefon. Sanırım s3 alacağım.

Uruloki

Uruloki

Üye
eyvallah teşekkür ederim.. Kaç saattir daha doğrusu gündür araştırıyorum. S3 mantıklı geliyor. Ayrıca forumdaki çoğu arkadaş duygusal davranıyor. Bu da bizim gibi fikir danışankar için oldukça kötü bir durum

- - - Eklendi - - -

not2 çok kaba bir telefon. Sanırım s3 alacağım.

Bu arada dün arkadaşım da s3 gördüm incelemedim biraz hoş telefon ama bana biraz büyük geldi çünkü one x daha iyi oturuyor elime( elim ufak :D ) ama güzel cihaz bu arada s3 alacaksan 32 lik al sonra sd kart ile uğraşma

HTC EndeavorU

saruman_me

saruman_me

Üye
ben her 2 cihazıda kulanan biri olarak sana one x i tavsiye ederim ama gs3 te kötü değil ama sen sen ol lg alma hiç destek yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...