Htc one'i tavsiye etmem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
Htc one'i tavsiye etmem
Başlıkta yazdığı gibi sevmedim donanım dayanıklılık hız ram bakımından çok iyi ama klavye sanki biraz çalınmış wp8 den ayrıca yazılım arabirimi samsung'un 2.3.6 ya benziyor. Menü fena değil. Kilit ekranı açılınca direk menü geliyor ve görev yöneticisini bulamadım. Hiç düzenlemese de nexus gibi kalsın görmeden çakma diyordum Htc One Nexus a ama HTC ONE dan daha iyi gibi.

Invoke

Invoke

Üye
Görev yöneticisi içinde yoktur, belki? Marketten indirin =)
Bence biraz windowsu andırıyor sense5 ama güzel görünüyor =)

serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
Görev yöneticisi içinde yoktur, belki? Marketten indirin =)
Bence biraz windowsu andırıyor sense5 ama güzel görünüyor =)

Yani Windows'u andıran yönleri var ama 2000 lira değmez çünkü S3 ten daha iyi değil yazılım bakımından ve Note 2 daha iyi. S4 ise Htc One'ın yazılımından özelliklerinden kar kar daha iyi.

Invoke

Invoke

Üye
Yani Windows'u andıran yönleri var ama 2000 lira değmez çünkü S3 ten daha iyi değil yazılım bakımından ve Note 2 daha iyi. S4 ise Htc One'ın yazılımından özelliklerinden kar kar daha iyi.

Ben kullanmadım htc one ama s3den daha iyi olduğunun çok açık olduğunu düşünüyorum. s4 ile de kapışır... S4 ile aralarında büyük farklar yok. Ben olsam ikisi arasından HTC One alırdım mesela... Uzun lafın kısası telefonun ne kusurunu gördünüz ki bu kadar kötülüyorsunuz?

ilcarnefice

Üye
Önermem deme htc her an samsung u geçebilir htc de o potansiyel var ne olacağı belli olmaz

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
S3 den kat kat iyi bir cihaz kimse şüphe etmesin. Görev yöneticisini nasıl bulamadınız.

fk555897

fk555897

Üye
Sense 5'in ev ekranı WP8'in kopyası arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: serihan

MaxipmaN

Üye
iyide o telefonda görev yöneticisi yoksa ne farkı kaldı 3310dan vardır ya olmaz öyle şey

serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
Baktım yahu hiçbir şekilde yok menüde yok widget larda yok nerede o zaman

- - - Eklendi - - -

Baktım yahu hiçbir şekilde yok menüde yok widget larda yok nerede o zaman

sLeepLe

sLeepLe

Üye
geri değilde home tuşuna 2 kere basınca açılıyodu sanırım görev yöneticisi var bi videoda görmüştüm

messevim

messevim

Üye
yav Allah için şu önermeme sebebine bir bakar misiniz. Ben zannettim ısınıyor veya kasıyor diyecek ama dediği sey görev yöneticisi Yok. Arkadaşım Yok olsa bile indirsene marketten.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
yav Allah için şu önermeme sebebine bir bakar misiniz. Ben zannettim ısınıyor veya kasıyor diyecek ama dediği sey görev yöneticisi Yok. Arkadaşım Yok olsa bile indirsene marketten.

Ne farkı kaldı Nokia s40 tan? O da uygulama minimize ede biliyor ama görev yöneticisi yok. Ama hatta s40 ta bile görev yöneticisine postaya girip ulaşa biliyorsun. Bence görev yönetici var. Çünki internette gördüm. Eğer yoksa Htc benim için ölmüştür.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
dediğimi deneyin home tuşuna 2 kere basın

serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
ve masaüstü berbat samsung'un 2.3.6 sı gibi

Invoke

Invoke

Üye
Bir sürü yazdım,geri sildim sonradan farkettim görev yöneticisi olduğunu, dosya yöneticisi sanıyorum sabahtan beri :D
Görev yöneticisi olmaz olur mu ya.

- - - Eklendi - - -

dediğimi deneyin home tuşuna 2 kere basın

HTC One'ı olan bassın home tuşuna 2kere :D

- - - Eklendi - - -

ve masaüstü berbat samsung'un 2.3.6 sı gibi

Zevkler ve renkler, kardeş, diyecek bir şeyim yok. Sen beğenmeyebilirsin tabi ki.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Arkadaşlar iyi misiniz? Görev yöneticisi olmadığını kim söyledi HOME tuşuna iki kere basılınca açılıyor, bir daha cihaz almadan önce iyi inceleyin ihtiyacınızı karşılamıyor olması telefonun kötü olduğunu değil sizin yanlış seçim yaptığınızı gösterir.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
iyi telefon bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt