HTC One - Xperia Z

Sponsorlu Bağlantılar

brute984

Üye
    Konu Sahibi
HTC One - Xperia Z
Kafam çok karıştı pne mi z mi :(

enesrsln

enesrsln

Üye
Hangisi hoşuna giderse onu al. Ama ben olsam Xperia Z alırdım.

OğuzcanAbi

Üye
Htc one daha sık bi telefon xperia soluk ekran biraz :)

iOSait

iOSait

Üye
HTC One

Buğra

Buğra

Admin
Tabiki htc one cunku xperia z biraz eskidi diyebiliriz

Berk E.

Üye
HTC One tercih et pisman etmez :)

samedagacan

Üye
Bence de one z de bi suya dayanıklılık var sanki sürekli suyun altında yaşıyoruz ama one da beats desteği var kamera uygulamasıda çok fonksiyonlu (zoe) ayrıca çift hoparlör+mikrofon(biri önde diğeri arkada videolarda daha yüksek ses) yani dostum one al derim ğpişman olmazsın

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
Öncelikle cep telefonunu zevk için mi alıyorsun yoksa ihtiyaç duyduğun için mi alıyorsun.

skylinegti

skylinegti

Üye
tabiki htc one...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Htc one kesinlikle :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
android alıyorsanız mutlaka custom rom destegini dikkate almalisiniz. Bu acidan hTc ONE xperiadan cok önde olacaktır. Ayrica stock roma geciş izni de verildi. Bu da extra bir artıdır. Tasarim gorecelidir kişiye gore degişir buna kendiniz karar vermelisiniz. İki cihaz da kaliteli malzeme kullanilmiş. Sense arayüzünü severseniz ONE extra yazilim ozellikleriyle daha dogru bir tercih olur.

brute984

Üye
    Konu Sahibi
S4 almayı düşünüyorum yarın akşam alacam üniversitede kullancam gerk dil çevirme olsun gerekse yazılım desteği bilgisayar mühendisliği okuaycam ve ilk yıl bilgisayar almayacam o yüzden beni götürmesi lazım s4 alacam gibi

saruman_me

saruman_me

Üye
HTC One​

caglar b

caglar b

Üye
S4 almayı düşünüyorum yarın akşam alacam üniversitede kullancam gerk dil çevirme olsun gerekse yazılım desteği bilgisayar mühendisliği okuaycam ve ilk yıl bilgisayar almayacam o yüzden beni götürmesi lazım s4 alacam gibi

eger başka şehirde okuyacaksan ve hiç bilgisayarın yoksa bilgisayar almalısın

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Htc one al

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

fk555897

fk555897

Üye
HTC One kamera hariç diğer yönlerde daha iyi. Ama Xperia Z'de çok şık bir telefon. İnceleyip alsan daha sağlıklı sonuçlar elde edebilirsin.

-efşan

-efşan

Üye
Kamera hariç mi? :oha:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Htc one ;)

brute984

Üye
    Konu Sahibi
Bizimkiler telefon sözü verdik bilgisayar seneye diyor bende eyvallah dedim. Şimdi s4 ve one arasında bi tercih yapmam lazım yardımcı olun lütfen.

ANIL

ANIL

Admin
Bizimkiler telefon sözü verdik bilgisayar seneye diyor bende eyvallah dedim. Şimdi s4 ve one arasında bi tercih yapmam lazım yardımcı olun lütfen.

2 telefonda memnun eder. İnceleyip ondan sonra almanı tavsiye ederim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt