htc one x + yurtdışı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrgoxel

mrgoxel

Üye
    Konu Sahibi
htc one x + yurtdışı
yurtdışı telefonu alıyorum 6 aylık imei kaydı yapılıyormuş.sorum ise ben eğer pasaport bulamazsam emei çaktırsam garanti dışı kalır ve güncellme alamam o yüzden sizce pasaport bulup uğraşmam mı daha mantıklı yoksa imei çaktırmam mı?

telefonu kendim güncellemem tehlikeli olur mu ne dersiniz

şimdiden tüm yorumlar için teşekkür ederim

denizci535

denizci535

Üye
Evet guncelleme de problem cikiyor patch larla duzeltiluyormus ve cakma imei de birde kayit yapan telciler var sahibinden gibi sitelerde kapanmama garantidi vs veriyorlarmis...

emreli01

emreli01

Üye
siz kaça aldınız yurt dışından tl olarak kaça geldi yani bende aldım yurt dışından beyaz istiyordum beyaz yokmuş siyah alındı mecburen

- - - Eklendi - - -

ve bu kayıt işini dert ettim açıkçası uğraştırir diye pasaport sorun değil babamin pasaportu üzerine kayıt yapılacak ta işlemleri bilmiyorum

mrgoxel

mrgoxel

Üye
    Konu Sahibi
ben 1000 tl ye aldım hocam pasaport bulmam lazım ama benim akrabalardan gidip gelen yok ne yapacam bilmiyorum. en son çare imei değiştirmek ama hiç mantıklı gelmiyor bana

emreli01

emreli01

Üye
yo peki sizin aldığınız in garantisi varmı yani uluslar arası bende aldım suudiden yeni 1130 a alındı siyah alındı beyaz yokmuş o yüzden

mrgoxel

mrgoxel

Üye
    Konu Sahibi
garanti varmış uluslararası işte onun için pasaport lazım yoksa uğraşmam:)

emreli01

emreli01

Üye
mm bulursun inşallah :) güvendiğin bildigin birinin üzerine kayıt yaptır ilerde sorun olmasın senin plus siyah mi beyaz mi

mrgoxel

mrgoxel

Üye
    Konu Sahibi
ben geri iade ettim pasaport olayı canımı sıktı.almadan verdim geri telefonu.
şarzı ne kadar gidiyor htc one x plus kullanıcıları yazabilir mi. avea bayiden alacam ama gelmesini bekliyorum

emreli01

emreli01

Üye
ben geri iade ettim pasaport olayı canımı sıktı.almadan verdim geri telefonu.
şarzı ne kadar gidiyor htc one x plus kullanıcıları yazabilir mi. avea bayiden alacam ama gelmesini bekliyorum

kardeş bu htc bölümü ne kadar pasif ben cvp yazayım sana bende telefonu dün dün aldım emin ol mükemmel bir telefon hız konusunu görmen lazım hele hele kulaklık ile verdigi ses epey bi yüksek beatsound kulaklık olmadıgı halde :) ama şiddetle tavsiyemdir yurt dışından al ucuz al mükemmel telefon

mrgoxel

mrgoxel

Üye
    Konu Sahibi
tüm özellikleri beni aşık ettiği için sipariş vermiştim ama pasaport sorundu benim için ondan vazgeçtim kvk lı alacam türkiyeden ama bulamıyorum hiçbir yer satmıyor arkadaş yaw. ama alacam kafaya koydum o kedi buraya gelecek :D merak ettiğim tek şey şarz süresi gerisi zaten süper bu telefonda:)

başka kimsede Htc one x plus yok mu yani :)

emreli01

emreli01

Üye
tüm özellikleri beni aşık ettiği için sipariş vermiştim ama pasaport sorundu benim için ondan vazgeçtim kvk lı alacam türkiyeden ama bulamıyorum hiçbir yer satmıyor arkadaş yaw. ama alacam kafaya koydum o kedi buraya gelecek :D merak ettiğim tek şey şarz süresi gerisi zaten süper bu telefonda:)

başka kimsede Htc one x plus yok mu yani :)

sitede varsa bile bu bölüme girmiyorlar nasıl htc kullanıcı bölümü ben anlamıyorum en çok ilgi gören yer symbianmıymış ne bu forumda ben symbianda iken her zaman yeni bir konu felan güzeldi ama htc bölmü öle değil

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
sitede varsa bile bu bölüme girmiyorlar nasıl htc kullanıcı bölümü ben anlamıyorum en çok ilgi gören yer symbianmıymış ne bu forumda ben symbianda iken her zaman yeni bir konu felan güzeldi ama htc bölmü öle değil
Karşılaştırmanız biraz sıradışı olmuş, bölümün pek aktif olmadığı doğru.
Ama biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
emreli01

emreli01

Üye

Karşılaştırmanız biraz sıradışı olmuş, bölümün pek aktif olmadığı doğru.
Ama biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz :)
HTC kullanaan az olbilir set Ana az tabi sizin gibilerde olmasa battik demektir :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...