Haber HTC One M9 tüm detayları ile karşınızda: Snapdragon 810, 3GB RAM, 20MP kamera ve daha fazlası

Sponsorlu Bağlantılar

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Batarya konusunda htc sorun çıkarmaz.Fakat benim için ne yalan söyleyim m8 kullanıcısı olarak hayal kırıklığı oldu.En sevdiğim özellik duo kamera gitmiş.Sızıntıları uzun süre takip ettim ve duo kamera yoktu umarım olur diyordum sızıntılar gerçek çıktı.M8 den M9 a geçmeyi istiyordum ama şu şartlarda M8 bana göre daha karizmatik bir cihaz.İlk telefon alacaklar için muhteşem bir performans cihazı olduğu kesin bu yönden çok iyi bir cihaz.Lansmanda sense 7 için bir tarih verildi mi :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Cihaz güzel sadece şu sanal tuşları sevmiyorum htc yazısının oraya koysa daha iyi cihaz çok kabalasiyor m7 gibi yapsaydı m8 de ayni cihaz çok uzun

Emre

Üye
Ben 950 tllik telefonla yani huawei g7 ile 2 günümü çıkarken siz buna 2 bin lira verip bir günü kurtarır diyorsanız yazık bu telefona :)
Bu telefonun çok mu farkı var m8 den şimdi ? HTC tabiki umduğunu bulamaz böyle yaparak piyasada...
aynen, 2 bin olsa iyi 3 bin olarak satışa sunulur.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yani güzel telefon da HTC'nin fiyat politikası son derece yanlış. Piyasada çok sırıtıyor o yüzden bu telefonun 3000'e dayanacağını düşünüyorum. Teknolojinin erbabı adamlar bile bir telefona 2000 tl verilmez diyorlar ki çok mantıklı HTC de umarım çıtayı 3000'e çekmez. Çünkü kasası kaliteli de olsa karşısında Android cephesinde Sony, Samsung gibi alüminyum, cam gibi materyalleri kullanan firmalar var. LG de alüminyum-cam olayına geçerse HTC'nin hiç şansı olmaz 3000 tl gibi fiyatlarla.

KayraBey

KayraBey

Üye
Sanal tuş... At çöpe... Ekran 4.5" oluyor bu aptal tuşlar yüzünden. Altta çok fazla boşluk var.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
oguzxw

oguzxw

Üye
Bu Sefer Olmadı Sanal Tuş Eksi Benim İçin Zaten Batarya Yetmez Bence Bari 2840 Yerine 3000 Yada 3500 Yapsa Daha Güzel Olurdu Bu Tutmaz İmkansız Gibi Duruyor

• Beğen
Tepkiler: Dede
0MG90

0MG90

Üye
Şu an tanıtılan diğer cihazlara göre en iyisi bana göre. Ama alttaki o HTC siyah bandı kalkmalı. Çok fazla aşırı yer kaplıyor özellikle telefonu yan kullandığınızda. Umarım sonraki telefonda bunu düşünürler.
Sense 7 diğer cihazlara yıl sonuna doğru gelecek.
Fiyatı 649 Dolar. S6'dan daha ucuz.

Koradam

Üye
M7 den beri ayni tasarım .

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Murat Alper

Murat Alper

Üye
htc one m9 31 martta türkiyede vodafone tarafından satışa sunulacakmış

0MG90

0MG90

Üye
En az 2300'le gelir. Biz çok zengin ülke olduğumuzdan alırız hemen.

mrzstyl

mrzstyl

Üye
cart vergisi curt vergisi kuş uçtu kervan yürüdü LAAAAK 3000 TL :hmmm

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, lazye ve Dede
zencibitc

zencibitc

Üye
Aşırı ısınma sorunu varmış.

Divane80

Divane80

Üye
M9 u kullandigindan isindigini biliyon heralde

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu telefon ya 2.599 ya 2.699 liradan gelir.

8 çıktığın zaman kaç paraydı hatırlayan var mı?

Emre

Üye
şarj önemli değil alırsın powerbank. önemli olan sdcard takılması :cool

zencibitc

zencibitc

Üye
Dokunmadığımı ne biliyosun ? Yada dokunanla konuşmadığımı ? Saçma sorularla doldurmayın güzelim konuyu.

Üst Alt