HTC One X vs Galaxy S3

Sponsorlu Bağlantılar

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bu arada One X, One S ve One XL JB güncellemesini çok yakında alabilecek duyuru yapıldı :oke:

- - - Eklendi - - -

Tegra:Hastasıyız Dedeee :sukur: :ehe
Yürü beee :ehe Tegranın manasını hepimiz biliyoruzdur arkadaşlar anlatmaya gerek yok avantajlarını :islik

MrTech

MrTech

Üye
Bu arada One X, One S ve One XL JB güncellemesini çok yakında alabilecek duyuru yapıldı :oke:

- - - Eklendi - - -

Yürü beee :ehe Tegranın manasını hepimiz biliyoruzdur arkadaşlar anlatmaya gerek yok avantajlarını :islik
Tegra Bahane Kızlar Sahane (Ne Alaka Dediysem) :ehe

tegra üçüm oley tegra üçüm oley tegra üçüm oley
oooooooooo
tegra üçüm oley :D
Unga Bunga Tegra Tunga :ehe

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Ben tavsiye etmedim yalnızca handikaplarından söz ettim kardeşim :) Bu handikaplar konusunda da hemfikiriz sanırım. Çünkü HTC hastası Donanımhaber Mesut dâhil performansı kabul etti biliyorsun ki.
Sana anlattıkların konusunda katılıyorum hafıza konusu hoş karşılanıcak bir özellik değil ancak Dropbox gibi uygulamalarla bu sıkıntının önüne rahatlıkla geçilebilir ayrıyetten 32 GB Dahili Hafizayla gayet yeterli benim açımdan. Sizin elinizde ki telefon 16 GB bir de Hafiza kartı almaya kalksanız o da ayrı bir masraf bu açıdan da düşünmek gerek. He o kadar parayı veren buna mı veremeyecek diyebilirsiniz ancak biz var olandan bahsediyoruz o zaman yanında 32 Gb hafıza kartı versinler 2150 TL yapsınlar telefonu bakalım o zaman alıcıları düşer mi çıkar mı hep birlikte izleriz ;)

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Ben tavsiye etmedim yalnızca handikaplarından söz ettim kardeşim :) Bu handikaplar konusunda da hemfikiriz sanırım. Çünkü HTC hastası Donanımhaber Mesut dâhil performansı kabul etti biliyorsun ki.
Tabii ki hafıza kartı artırılamaması,batarya konusu gibi.Ama avantajları da var tabii ki ;)
1- HTC zaten 32 GB hafızası var ve hafıza kartının da telefonu hantallaştırdığını biliyorsun ;)
2- Dediğim gibi bence batarya konusu çok sıkıntı olmamalı.Tabii ki değiştirilebilir olması güzel ama sağlamlık hissi HTC de hissediyorsun ;)
3- Mesut Çelik'i sevmiyorum ben zaten kanım ısınmadı ona :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Yani sonuçta size 16 GB hafıza geliyor One X e 32 GB hafıza sunuluyor aynı paraya :oke: He birde 25 GB lik 2 sene boyunca dropbox veriliyor bu da dipnot :oke:

codblackops2

codblackops2

Üye

Tabii ki hafıza kartı artırılamaması,batarya konusu gibi.Ama avantajları da var tabii ki ;)
1- HTC zaten 32 GB hafızası var ve hafıza kartının da telefonu hantallaştırdığını biliyorsun ;)
2- Dediğim gibi bence batarya konusu çok sıkıntı olmamalı.Tabii ki değiştirilebilir olması güzel ama sağlamlık hissi HTC de hissediyorsun ;)

Çelik değil Çevik (h)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Türe
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Kesinlikle katılıyorum. Şöyle ki hafıza kartı takıldığın o hafıza kartının sınıfı önemli sen S3 alıpta gidip Class 4 veya 6 alıcak halin yok dimi telefona yakışanı alırsın. 32 GB Class 10 bir hafıza kartı nerden baksan 150 TL civarında :oke: Severim ben Mesut Çeviği be iyidir "Merhaba ben Mesut Çevik" :ehe

- - - Eklendi - - -

Çelik değil Çevik (h)
Hemen boz zaten işin gücün milletin yanlışlarını yüzüne vurmak rezil etmek :off: :ehe

• Beğen
Tepkiler: Türe
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yani sonuçta size 16 GB hafıza geliyor One X e 32 GB hafıza sunuluyor aynı paraya :oke: He birde 25 GB lik 2 sene boyunca dropbox veriliyor bu da dipnot :oke:
Dropbox ise ayrı bir avantaj dediğin gibi abim ;) Bilgisayar bile olsa dropbox tercih ederim :ok2:

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye

Kesinlikle katılıyorum. Şöyle ki hafıza kartı takıldığın o hafıza kartının sınıfı önemli sen S3 alıpta gidip Class 4 veya 6 alıcak halin yok dimi telefona yakışanı alırsın. 32 GB Class 10 bir hafıza kartı nerden baksan 150 TL civarında :oke: Severim ben Mesut Çeviği be iyidir "Merhaba ben Mesut Çevik" :ehe

- - - Eklendi - - -

Hemen boz zaten işin gücün milletin yanlışlarını yüzüne vurmak rezil etmek :off: :ehe

:eller: :ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Çelik değil Çevik (h)
:kıskıs: Evet haklısın :D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Hemen boz zaten işin gücün milletin yanlışlarını yüzüne vurmak rezil etmek :ehe
Şaka yahu ben de seviyorum şaka olsun diye söyledim tatlı adam :D ( konu dağıldı gibime geliyor ) :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

:kıskıs: Evet haklısın :D

- - - Eklendi - - -

Şaka yahu ben de seviyorum şaka olsun diye söyledim tatlı adam :D ( konu dağıldı gibime geliyor ) :)
Dağılmadı Fatih'im konuya açanı konuya davet ediyorum.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Ve Ali abi konuya gelir ve konu kitlenir falan :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Acaba neye karar verdi :hmmm

Suyaka

Suyaka

Üye

Samsung, 5O GB 2 sene veriyor. Beep not : )

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt