HTC One X vs Galaxy S3

Sponsorlu Bağlantılar

moniacful

Üye
android her zaman donanım ne olursa olsun samsungda en stabil çalışır .jb yi ilk alıcak telefon nexusdan sonra s3 ve google samsung ortaklığı dolayı tam optimize alıcak çok iyi düşün

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
One x alacağım bende bugün siparişi vereceğim.

Suyaka

Suyaka

Üye
Birbirlerine göre handikapları ile iki dev:

HTC One X » Sabit batarya, artırılamaz hafıza, şarj ömrü ve performans.
Galaxy SIII» SuperAmoled HD ekranı, Touchwizz arayüzü ve kamera performansı.

Aksi iddaa edilemeyecek şeyler. Hangileri daha önemli?

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

tasarım faktörü, malzeme kalitesi, işlemcileri...
bunları neden saymadın?

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Peki kardeşim sana şöyle söyliyim.

HTC One X = Tegra 3 12 çekirdek ki benchmark testleri henüs 12 çekirdeğe geçemedi bile..
Gs3 = Mali400 sen karar ver...
Touchwiz arayüzü mü yoksa GPU mu ??
Peki 2.sorum da madem Samsung bu kadar iyi telefon çıkardı elinde Cortex A-15 var iken neden Cortex A9 kullandı ? Tamam 15 i kullansın iyi diyelim kardeşim..

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bir kere sense arayüzü touchwize göre iki kere +

• Beğen
Tepkiler: Türe ve MasteLaa

cliolar

Üye
Samsung a15 kullansaydi gercekden super olurdu,ama goruyorumku bu ara ust duzey tum android cihazlarda tegra 3 var(nexus 7,prime, veya en son amiral gemi asus transformer pad infnity)

Suyaka

Suyaka

Üye

Peki kardeşim sana şöyle söyliyim.

HTC One X = Tegra 3 12 çekirdek ki benchmark testleri henüs 12 çekirdeğe geçemedi bile..
Gs3 = Mali400 sen karar ver...
Touchwiz arayüzü mü yoksa GPU mu ??
Peki 2.sorum da madem Samsung bu kadar iyi telefon çıkardı elinde Cortex A-15 var iken neden Cortex A9 kullandı ? Tamam 15 i kullansın iyi diyelim kardeşim..

Bakın, A-15 vardı ya da yoktu. Elimizdeki malzemeler için konuşuyoruz. Performansta daha önde olduğu âşikâr. Touchwizz işe yaramaz bir ara yüzü, ekranı da HTC One X kadar iyi değil ve kamerasıyla da yarışamaz evet lâkin, hafıza ve çıkarılabilir batarya çok fazla önemli. Sırf bu yüzden yıllardır iPhone'un yüzüne bakmıyorum. Kullanıcı olarak genel düşünün, özgürce 64 GB'a kadar artırabildiğiniz depolama alanı olması, ve azaldığında ya da ömrü bittiğinde yenisiyle değiştirebileceğiniz bir batarya olması ne kadar önemli? Performansda inanılmaz farklar yok ama sonuç olarak biz üst segment telefondan söz ediyorsak, kusur en az olmalı. Velhâsıl, karşılaştırılacaksa bu faktörlerce karşılaştırılmalı diye düşünüyorum. Benim ilk kanâatim HTC One X'ten yana idi, SGS3'ü görene kadar. Sırf hafıza ve bataryası için ona yöneldim, performans da yanında eşantiyon oldu benim için. :)

• Beğen
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Ben SGS 3 tavsiye ederim. Bunca android telefon içinde beğenimi kazanabilen tek telefon.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Bakın, A-15 vardı ya da yoktu. Elimizdeki malzemeler için konuşuyoruz. Performansta daha önde olduğu âşikâr. Touchwizz işe yaramaz bir ara yüzü, ekranı da HTC One X kadar iyi değil ve kamerasıyla da yarışamaz evet lâkin, hafıza ve çıkarılabilir batarya çok fazla önemli. Sırf bu yüzden yıllardır iPhone'un yüzüne bakmıyorum. Kullanıcı olarak genel düşünün, özgürce 64 GB'a kadar artırabildiğiniz depolama alanı olması, ve azaldığında ya da ömrü bittiğinde yenisiyle değiştirebileceğiniz bir batarya olması ne kadar önemli? Performansda inanılmaz farklar yok ama sonuç olarak biz üst segment telefondan söz ediyorsak, kusur en az olmalı. Velhâsıl, karşılaştırılacaksa bu faktörlerce karşılaştırılmalı diye düşünüyorum. Benim ilk kanâatim HTC One X'ten yana idi, SGS3'ü görene kadar. Sırf hafıza ve bataryası için ona yöneldim, performans da yanında eşantiyon oldu benim için. :)

aldığım yerde ilk iki batarya değişimini servisin ücretsiz yaptığını söylemişlerdi.

MrTech

MrTech

Üye
One X :good:

technoshark

technoshark

Üye
Ikısı arasında tabıkı htc one x

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Telefon alırken özellikle üst düzey alınıyor ise işlemcisi,donanımı bence batarya veya tipinden daha öndedir ;) HTC One X tavsiye etmemin en büyük nedeni ise Tegra3 12 çekirdekli ;) Tamam gs3 ile birbirine yakın işlemcilere sahip ama Nvidia nın oyunlardaki başarısını unutmayalım.Kamerası ise One X in lens kalitesi ile bir değil bunu da belirtmek isterim ;) Ayrıca bataryanın çıkartılamaması elde telefonu belli ediyor almışsındır eline One X..Sağlamlık hissini görürsün kardeşim ;) Müzik dinleme konusuna değinmek bile istemem Beats Audio bilen bilir.Şu anda iki tane öne gelen telefon var 4S ve One X..Ekran konusunda sıkıntı yaratmaz ise 4S derim ama sıkıntı yaratır ise son güncelleme ile optimize hatalarının ve bug ların çoğunu halleden JB ile de bir çoğunu halledecek olan One X derim..

Suyaka

Suyaka

Üye

tasarım faktörü, malzeme kalitesi, işlemcileri...
bunları neden saymadın?

İşlemci söylemedim çünkü, performans adı altında değerlendirdim. Performans da zaten dediğim gibi, SGS3 önde bir adım.

MrTech

MrTech

Üye

Telefon alırken özellikle üst düzey alınıyor ise işlemcisi,donanımı bence batarya veya tipinden daha öndedir ;) HTC One X tavsiye etmemin en büyük nedeni ise Tegra3 12 çekirdekli ;) Tamam gs3 ile birbirine yakın işlemcilere sahip ama Nvidia nın oyunlardaki başarısını unutmayalım.Kamerası ise One X in lens kalitesi ile bir değil bunu da belirtmek isterim ;) Ayrıca bataryanın çıkartılamaması elde telefonu belli ediyor almışsındır eline One X..Sağlamlık hissini görürsün kardeşim ;) Müzik dinleme konusuna değinmek bile istemem Beats Audio bilen bilir.Şu anda iki tane öne gelen telefon var 4S ve One X..Ekran konusunda sıkıntı yaratmaz ise 4S derim ama sıkıntı yaratır ise son güncelleme ile optimize hatalarının ve bug ların çoğunu halleden JB ile de bir çoğunu halledecek olan One X derim..

Oo Tegraaa :sukur: :ehe

Suyaka

Suyaka

Üye

Ben tavsiye etmedim yalnızca handikaplarından söz ettim kardeşim :) Bu handikaplar konusunda da hemfikiriz sanırım. Çünkü HTC hastası Donanımhaber Mesut dâhil performansı kabul etti biliyorsun ki.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Fatih kardeşime tamamiyle katılıyorum itirazı olan varsa yazsın konuşabiliriz tabi ki One X diyorum :oke: (Not: İki telefonda bende mevcut)

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt