TheMadness
Üye
3 aylık bekleme ve detaylı araştırma, yazılan yazıların hepsini okuma sonucunda ve direkt test ederek alınmış bir kararla Samsung Galaxy S3 aldım. 2 buçuk haftadır hâli hazırda kullanıcısıyım. HTC One x 5 para etmez, Galaxy 1 numara gibi bir durum yok ortada. En üst segment 2 telefondan söz ediyoruz. Çok fazla ayrımsayanamaz farkları fakat, Madness arkadaşımızın da söylediği gibi, artırılamaz hafıza, çıkarılamaz batarya ve batarya ömrü. Bunlar şahsen çok önemli konular. Sen ne kadar önemsersin bilmiyorum ama NOVA gibi, FIFA2012 gibi ya da efendim boyutu en az 1 GB ile 3 GB arasında değişen oyunları kurduktan sonra hafızan dumura uğrayabiliyor. Bu yüzden geniş bir alana ihtiyacın var. Fonksiyonlarına gelirsen çok ciddi farklar olduğunu söyleyemem. Performans olarak keza SGS3 bir adım önde. HTC tarafından açıklanmış donanımsal bir WiFi problemi de mevcut One X'te. Vesaire.. Kanaâtim SGS3'ten yana. Yine de araştırmayı sürdür, kafana yatanı al
3 aylık bekleme ve detaylı araştırma, yazılan yazıların hepsini okuma sonucunda ve direkt test ederek alınmış bir kararla Samsung Galaxy S3 aldım. 2 buçuk haftadır hâli hazırda kullanıcısıyım. HTC One x 5 para etmez, Galaxy 1 numara gibi bir durum yok ortada. En üst segment 2 telefondan söz ediyoruz. Çok fazla ayrımsayanamaz farkları fakat, Madness arkadaşımızın da söylediği gibi, artırılamaz hafıza, çıkarılamaz batarya ve batarya ömrü. Bunlar şahsen çok önemli konular. Sen ne kadar önemsersin bilmiyorum ama NOVA gibi, FIFA2012 gibi ya da efendim boyutu en az 1 GB ile 3 GB arasında değişen oyunları kurduktan sonra hafızan dumura uğrayabiliyor. Bu yüzden geniş bir alana ihtiyacın var. Fonksiyonlarına gelirsen çok ciddi farklar olduğunu söyleyemem. Performans olarak keza SGS3 bir adım önde. HTC tarafından açıklanmış donanımsal bir WiFi problemi de mevcut One X'te. Vesaire.. Kanaâtim SGS3'ten yana. Yine de araştırmayı sürdür, kafana yatanı al
Sık sık telefon degistiren biriysen s3 ten uzak dur satarken cok zarar edersin onun icin one x al . Aldimmi 2-3 yil kullancam dersende S3 al adamlar harbiden bu sefer yapmislar.
merhaba,one x aldım ve 1 ay zorla kullandım hegün 3 defa şarj etmekten bıktım ve telefonu sattım galaxy S3 aldım 2 haftadan beri kullanıyorum one x S3 ÜN yanından bile geçemez ben kullanıcı olarak bunu söylüyorum,forumlardaki yorum videolarına aldanma derim,mamayı nerden alırlarsa o cihazın reklemını yapıyorlar,al S3 Ü rahat et banada dua et
merhaba,one x aldım ve 1 ay zorla kullandım hegün 3 defa şarj etmekten bıktım ve telefonu sattım galaxy S3 aldım 2 haftadan beri kullanıyorum one x S3 ÜN yanından bile geçemez ben kullanıcı olarak bunu söylüyorum,forumlardaki yorum videolarına aldanma derim,mamayı nerden alırlarsa o cihazın reklemını yapıyorlar,al S3 Ü rahat et banada dua et
s3 hakkatten mükemmel cihaz ama ben senin yerinde olsam one x seçerdim. Hemen hemen herşey aynı gibi. Ama tegralı oyunların farkı hakkatten bayağı fazla be hacıO video da görmüşsündür belki Bu arada kapağı çıkmıyor diyenlerin kaçının yanında yedek batarya var? O yüzden çok dert etme bence onu.
Bana sorsan sen ne seçerdin diye? Şimdi burda bu kadar one x i s3 karşısında bayağı tahta çıkardım ama ben s3 alırdım. Ne performansı yüzünden ne de o kadar yeniliği yüzünden. Yenilikler uyarlanabilir. Mesela bakarak ekranı açık tutma artık android markette var. S-Voice desen keza piyasa dolanıyoBenim çok priz bulamadığım için genelde şarjı daha fazla giden bir model seçmek ZORUNDAYIM. Zorundayımın altını çiziyorum yoksa hiç düşünmem one x alırım
s3 e henüz bulaşmamış olmamın sebebi 1: maddi sıkıntılar, 2: o mükemmel (!) kamerası. Allah'ım yarabbim o nasıl cırtlak bir kameradır ya
Tam tersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?