Not2 çok büyük dışarda dolaşırken birisi arasa gülerler adama acayip büyük geliyor bana, ben sorun etmem diyorsan Not2.Ayrıca One x seni asla ve asla üzmez One+ alırsan saden açıkları kapatılmış olarak alacağın için One x+ daha iyi.
Tabi kulaklık veriyor.Ayrıca NoteII gidip yerinde bakamanı tavsiye ederim![]()
Kutudan çıkan kulaklık Beats değil ne yazık ki.kutu açma videolarında baktımda kutuda normal dandik bir kulaklık çıkıyor ve beats artık kulaklık vermiceğini duyurmuş sadece donanım ve yazılımsal destek vericekmiş
kutu açma videolarında baktımda kutuda normal dandik bir kulaklık çıkıyor ve beats artık kulaklık vermiceğini duyurmuş sadece donanım ve yazılımsal destek vericekmiş
Kutudan çıkan kulaklık Beats değil ne yazık ki.
Eğer maddiyat sorun değilse One X+ daha iyi bir seçim olur. Ancak One X'te sizi asla üzmez.
o dandik kulaklık dediğin süper ses veriyor kadeş artı not 2 hakkında bir bilgim yok ama onex+ alman seni asla pişman etirmez ama sana tavsiyem direk one x alman emin ol aadaki farkı hiç bir zaman farkedemezsin sentetik testlerde çıkan sonuçlar seni yanıltmasın şu an bende one x + ve one x var büyütülück hiç bir fark yok one x e günceleme alamadım henüz alsam o zaman testler eşit olucak ama dediğim gibi htc den yana sıkıntın asla olmaz kaliteli cihazlar üretiyor..

bende one x kullanıcısıyım. bence plus modeli ile arasında aman aman bi fark yok.
zaten one X+ bataryası one x'e uyumlu
- - - Eklendi - - -
ayrıca ekliyim. o beğenmediğiniz one x yanında çıkan beyaz kulaklık on numara kulaklık. dışardan bakıldığında pazar malı 5 liralık kulaklıklar gibi duruyor ama kullanınca anlıyorsun demek istediğimi.
one x+ yurtdışı modelleri sadece beats veriyor diye biliyorum yani türkiyeye gene beats ile gelmiyecek bi telefon. ben böyle biliyorum
avea ya gittim kulaklık için fln yanında URBEATS hediye veriyormuş o yüzden sanırım bu cihazı alıcam yani s3 le eş değer bir cihaz 1 gb ram sıkıntı çıkarmazsa müzik seven biri olarak bana en iyi hitap eden bu olucak sanırım

urbeats 200-300tl teknosa 199tl yapti zaten tukendi dahada yok suanzaten one x deki duz kulaklil yine var + hediye urbeats veriyor
Arkadaşlar merhaba. Ürünü (One x+) 2 gün önce Avea'dan satın aldım. Yanında UrBeats kulaklık verdiler.. Cihaz genel anlamda gerçekten başarılı. Ortalama 1 gün şarjı gidiyor. Ben aldığım günden bu yana baya bir kurcalıyorum onun da etkisi var. Merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz.