HTC One X+ önerileriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
HTC One X+ önerileriniz ?
One x kullanan arkadaşlar özellikle sizden cevap bekliyorum one x den memnunmusunuz , sizce one x+ note 2 yerine alınabilecek bir cihaz mı

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Not2 çok büyük dışarda dolaşırken birisi arasa gülerler adama acayip büyük geliyor bana, ben sorun etmem diyorsan Not2.Ayrıca One x seni asla ve asla üzmez One+ alırsan saden açıkları kapatılmış olarak alacağın için One x+ daha iyi.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Not2 çok büyük dışarda dolaşırken birisi arasa gülerler adama acayip büyük geliyor bana, ben sorun etmem diyorsan Not2.Ayrıca One x seni asla ve asla üzmez One+ alırsan saden açıkları kapatılmış olarak alacağın için One x+ daha iyi.

kulaklık olarak beats veriyor mu yoksa standart mı , buyukluk sorun değil aslında ama

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Tabi kulaklık veriyor.Ayrıca NoteII gidip yerinde bakamanı tavsiye ederim :oke:

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Tabi kulaklık veriyor.Ayrıca NoteII gidip yerinde bakamanı tavsiye ederim :oke:

kutu açma videolarında baktımda kutuda normal dandik bir kulaklık çıkıyor ve beats artık kulaklık vermiceğini duyurmuş sadece donanım ve yazılımsal destek vericekmiş

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
kutu açma videolarında baktımda kutuda normal dandik bir kulaklık çıkıyor ve beats artık kulaklık vermiceğini duyurmuş sadece donanım ve yazılımsal destek vericekmiş
Kutudan çıkan kulaklık Beats değil ne yazık ki.
Eğer maddiyat sorun değilse One X+ daha iyi bir seçim olur. Ancak One X'te sizi asla üzmez.

saruman_me

saruman_me

Üye

o dandik kulaklık dediğin süper ses veriyor kadeş artı not 2 hakkında bir bilgim yok ama onex+ alman seni asla pişman etirmez ama sana tavsiyem direk one x alman emin ol aadaki farkı hiç bir zaman farkedemezsin sentetik testlerde çıkan sonuçlar seni yanıltmasın şu an bende one x + ve one x var büyütülück hiç bir fark yok one x e günceleme alamadım henüz alsam o zaman testler eşit olucak ama dediğim gibi htc den yana sıkıntın asla olmaz kaliteli cihazlar üretiyor..

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi

Kutudan çıkan kulaklık Beats değil ne yazık ki.
Eğer maddiyat sorun değilse One X+ daha iyi bir seçim olur. Ancak One X'te sizi asla üzmez.

alırsam zaten one x+ alırım ancak ondan urbeats kulaklık mı var yoksa standart mı her yer farklı diyor

- - - Eklendi - - -

o dandik kulaklık dediğin süper ses veriyor kadeş artı not 2 hakkında bir bilgim yok ama onex+ alman seni asla pişman etirmez ama sana tavsiyem direk one x alman emin ol aadaki farkı hiç bir zaman farkedemezsin sentetik testlerde çıkan sonuçlar seni yanıltmasın şu an bende one x + ve one x var büyütülück hiç bir fark yok one x e günceleme alamadım henüz alsam o zaman testler eşit olucak ama dediğim gibi htc den yana sıkıntın asla olmaz kaliteli cihazlar üretiyor..

şuan plus mı kullanıyorsun yoksa alıcak mısın , aklımda note 2 i5 ve bu var

saruman_me

saruman_me

Üye
şu an kulanıyorum ama şunu söylemek isterim sanırım tegrayla alakalı son çıkan oyunları açmıyor bir sorun var ama anlamadım..

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
Kesinlikle one x fazlasıyla tatmin eder asla üzmez.100-200 neyse bilmiyorum fiyat farkını aşırı olmamak kaydı ile fiyat farkı verip one x plus alabilirsin.Not2'e gelince yukarda arkadaşlar açıklamışlar zaten bi defa elde tutmak eziyet.Ben şahsen yakından inceledim çok aşırı büyük.Bana göre gereksiz.Zevk yine senin zevkin.Ha şunuda söyliyim sense arayüzü olsun tegra olsun malzeme kalitesi olsun HTC tek geçerim.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
bende one x kullanıcısıyım. bence plus modeli ile arasında aman aman bi fark yok.
zaten one X+ bataryası one x'e uyumlu :)

- - - Eklendi - - -

ayrıca ekliyim. o beğenmediğiniz one x yanında çıkan beyaz kulaklık on numara kulaklık. dışardan bakıldığında pazar malı 5 liralık kulaklıklar gibi duruyor ama kullanınca anlıyorsun demek istediğimi.

one x+ yurtdışı modelleri sadece beats veriyor diye biliyorum yani türkiyeye gene beats ile gelmiyecek bi telefon. ben böyle biliyorum

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
bende one x kullanıcısıyım. bence plus modeli ile arasında aman aman bi fark yok.
zaten one X+ bataryası one x'e uyumlu :)

- - - Eklendi - - -

ayrıca ekliyim. o beğenmediğiniz one x yanında çıkan beyaz kulaklık on numara kulaklık. dışardan bakıldığında pazar malı 5 liralık kulaklıklar gibi duruyor ama kullanınca anlıyorsun demek istediğimi.

one x+ yurtdışı modelleri sadece beats veriyor diye biliyorum yani türkiyeye gene beats ile gelmiyecek bi telefon. ben böyle biliyorum

avea ya gittim kulaklık için fln yanında URBEATS hediye veriyormuş o yüzden sanırım bu cihazı alıcam yani s3 le eş değer bir cihaz 1 gb ram sıkıntı çıkarmazsa müzik seven biri olarak bana en iyi hitap eden bu olucak sanırım

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
avea ya gittim kulaklık için fln yanında URBEATS hediye veriyormuş o yüzden sanırım bu cihazı alıcam yani s3 le eş değer bir cihaz 1 gb ram sıkıntı çıkarmazsa müzik seven biri olarak bana en iyi hitap eden bu olucak sanırım

urbeats kulaklık 100 lira civarında bişeydi yanılmıyorsam herneyse. veriyorsa al urbeast ile beast audio arasında fark var ama imkanın olursa one X in kulaklığını bi dene derim. 5 liralık kulaklık gibi görünüyor ama on numara ses veriyor. ayrıca kablosu karışmıyo :D

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
urbeats 200-300tl teknosa 199tl yapti zaten tukendi dahada yok suan :D zaten one x deki duz kulaklil yine var + hediye urbeats veriyor

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
urbeats 200-300tl teknosa 199tl yapti zaten tukendi dahada yok suan :D zaten one x deki duz kulaklil yine var + hediye urbeats veriyor

sen o htc one x'inyanında verdiği kötü görünümlü beyaz kulaklığı dene bi hele sonra beats neymiş dicen :P

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bir uyarıda bulunayım, bugün bir Avea bayisinin önünden geçerken Beats kulaklıklar gördüm ve bu Çin malı, namı değer çakma ürünlerdendi. Yani oradan alacağınız ürünler kesin orijinal diye bir durum yok, dikkatli olun.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
orjinalliğini nasıl anlıcaz , zaten her avea cihazı satmıyor buyuk yerlerde var bizim bölgede cadde ustunde 4 avea bayiisi var resmi olarak ancak 1 tanesi satıyor diğerlerinde yok yani

gokayk

Üye
Arkadaşlar merhaba. Ürünü (One x+) 2 gün önce Avea'dan satın aldım. Yanında UrBeats kulaklık verdiler.. Cihaz genel anlamda gerçekten başarılı. Ortalama 1 gün şarjı gidiyor. Ben aldığım günden bu yana baya bir kurcalıyorum onun da etkisi var. Merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Arkadaşlar merhaba. Ürünü (One x+) 2 gün önce Avea'dan satın aldım. Yanında UrBeats kulaklık verdiler.. Cihaz genel anlamda gerçekten başarılı. Ortalama 1 gün şarjı gidiyor. Ben aldığım günden bu yana baya bir kurcalıyorum onun da etkisi var. Merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz.

bende one x var güç tasarrufu açıkken 2 gün gidiyor ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...