HTC One X+ Ne zaman gelecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dr.arrican

Üye
    Konu Sahibi
HTC One X+ Ne zaman gelecek?
Merhaba arkadaşlar.
HTC one x+ almak istiyorum ama şu an sanırım sadece AVEA mağazalarında satılıyor. Diğer mağaza, bayi, vs. lerde ne zaman satılmaya başlanacak bilgisi olan var mı? Ya da bir tahmini olan var mı? Bundan önce de sadece operatörler tarafından satılan telefonlar ne kadar bir süre sonra operatör dışı yerlerde satılmaya başlanmıştı?

dr.arrican

Üye
    Konu Sahibi
Hafta sonu Konya'ya gitmiştim. Her gördüğüm avea bayisine girdim HTC One X+ sordum ama malesef hiçbirisinde yoktu. Avea bayilerinde bile bulunmazken ben nereden temin edeceğim bu telefonu?

yunex

Üye
Merhaba arkadaşlar.
HTC one x+ almak istiyorum ama şu an sanırım sadece AVEA mağazalarında satılıyor. Diğer mağaza, bayi, vs. lerde ne zaman satılmaya başlanacak bilgisi olan var mı? Ya da bir tahmini olan var mı? Bundan önce de sadece operatörler tarafından satılan telefonlar ne kadar bir süre sonra operatör dışı yerlerde satılmaya başlanmıştı?

Kesinlikle al kardeş şiddetle tsvsiye ederim,telefona doyamazsin..:-)

dr.arrican

Üye
    Konu Sahibi
Alamıyorum ki, avea dışında satılmıyor ama malesef avea bayilerinde de bulunmuyor. Nereden alabilirim ki?

yunex

Üye
Alamıyorum ki, avea dışında satılmıyor ama malesef avea bayilerinde de bulunmuyor. Nereden alabilirim ki?

Kardeş ben almanyada yaşıyorum, burada şuan heryerde satılıyor. Bilmiyorum türkiyeye nezaman gelir ama gelirse kesinlikle al derim, bir telefon ancak bu kadar mükemmel olur, tek söylecegim bu kadar...

valarian

Üye
Trabzon'da ki avea bayiisinden 10 Aralık'ta aldım ben. Bulunduğunuz yerdeki en büyük Avea bayiisi neresiyse orası üzerinden alabilirsiniz. Bence de kesinlikle alın doyamazsınız :)

emreli01

emreli01

Üye
peki arkadaşlar bu yaptıgınız yorumları htc one x için de söyleyebilirmisniz yoksa htc one x haketmiyormu :=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt