HTC One A9’un yeni rengi “Deep Garnet” oldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
HTC One A9’un yeni rengi “Deep Garnet” oldu
HTC One A9, Deep Garnet rengi ile İngiltere pazarında satışta…



Her ne kadar şu anda büyük bir dikkatle, ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen CES 2016, Tüketici Elektroniği Fuarı’na kitlenmiş olsak da, farklı bilgiler de ortaya çıkmaya devam ediyor.



Tayvan’ın en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan HTC, bir süre önce HTC One A9 adındaki yeni bir cihazını gün yüzüne çıkarmıştı. Bu yeni premium orta seviye model, metal kasa ile gelirken, ayrıca farklı bir tasarım dilini de barındırıyordu. Tasarımının Apple iPhone’a benzediği yönünde de eleştiriler gelmişti.

HTC One A9, daha önce Carbon Gray, Opal Silver, Topaz Gold olarak 3 farklı renkte satışa sunulurken, şimdi de Deep Garnet olarak yeni bir rengi, İngiltere’de cep telefonu operatörlerinden Vodafone UK üzerinden satışa çıktı.

Renk dışında, diğer modellerle tasarım ve donanım olarak farklılık içermiyor. HTC One A9 akıllı telefon 5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Cihazın sistem belleği ise 2GB /3GB olarak, ayrıca dahili veri kapasitesi de 16GB / 32GB olarak farklı versiyonlar olarak gelmekte.

HTC One A9 akıllı telefon gücünü ise 1.5Ghz + 1.2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 617 yonga setinden almakta. Akıllı telefon 13MP OiS destekli arka kamera içerirken, ön kamera da 4MP Ultrapixel olarak belirlenmiş. İşletim sistemi ise Google Android 6.0 Marshmallow olarak yer almakta.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

HTC One A9’un yeni rengi “Deep Garnet” oldu - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper


Üst Alt