• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

HTC One X için yolun sonu Android 4.2.2 güncellemesi olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Tayvan kökenli donanım devi HTC, “One” Serisi modelleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bir çok HTC One üyesi sunan firma son dönemde üst segmentte ise HTC One X ile karşımıza gelmiş daha sonra HTC One X+ modelini sunmuştu. Geçtiğimiz günlerde de şirketin amiral gemisi modeli HTC One satışa sunuldu.

HTC One X modeli’nin Haziran ya da Temmuz aylarında Android güncellemesi alacağı yönünde bilgiler gelmişti. Geçtiğimiz ay sizlere de sunduğumuz gibi ya aylarında Android 4.2.2 güncellemesi yayınlanabilir. Son ortaya çıkan henüz doğrulanmayan rapora göre ise Android 4.2.2, HTC One X için sunulacak son güncelleme olacak.

Bu da HTC One X için gelecek ay Google tarafından Google I/O 2013, Geliştirici Konferansı‘nda ya da daha ileri bir tarihte sunulması beklenen Android 5.0 Key Lime Pie güncellemesinin sunulmayacağı anlamına geliyor. Ancak belirtelim ki henüz bu bilgi HTC cephesinden resmi olarak onaylanmış değil.

fk555897

fk555897

Üye
Resmi olarak onaylanırsa HTC benim için kötü bir marka olur. Ben Samsung'un Ace 2'ye bile 4.2 güncellemesini vereceğini duyduktan sonra HTC'nin bir amiral gemisine son güncellemeyi 4.2.2 olarak verirse berbat bir güncelleme desteği olur.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
skylinegti

skylinegti

Üye
bence bu haber gerçek olabilir çünkü htc artık müşteri potansiyelini yeni çıkardığı telefonlara yönlendirmek istiyor bu nedenlede one x den yazılım desteğini çekebilir...

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
bırakır desteğni

fk555897

fk555897

Üye
HTC destek vermezse insanlarda ROM yapar. Ne gerek var Android sürümü için yeni telefon almaya.

ka_za

ka_za

Üye
Htc çok ayıp etmiş olur hala 1500 tl nin üstüne satilan bi telefondan desteği çekmek büyük itibar kaybettirir htc ye

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
epts

epts

Üye
Ben ihtimal vermiyorum desteğin kesileceğine. Ama Öyle birşey olursa bundan sonraki tercihim htc olmayabilir.bakalım görelim

Üst Alt