aleranol
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet öyle diyorlar ama one x kullananlardan da bunu duymak istedim.Çünkü onlar hepimizden iyi biliyorlarAyriyetten haziranda daha iyi bir cihaz çıkaramazlar ise one x alacağım.
Altı üstü yanında yedek batarya tasirsin, başka bahanen yok bu telefon kaçmaz.
Şimdi şöyleki ben samsungu hayatta almam evde 4 tane samsung var hepside berbat bende kullandım ve kasa kalitesi bana hitap etmiyor. S2 ye tırtıklı arka kapak koymuşlar sözde kalite hissi verecek ve eli tutacak vs. ama o da bana çok itici geliyor. Ben fazlasıyla güçlü,ekranı mükkemmel , beats audiosu olan(ki sadece htc de var) ve ekranı büyük bir telefon istiyorum. Benchmark testlerinde zaten htc ne olduğunu kanıtlıyor. Hadi onu bırak tegra zone gibi müthiş birşey var. Yanılmıyorsam oyunlar one x in tegrasına göre yapılacakmış. Eğer s3 derseniz onun kesinlikle hafif ve ince olması için yine uyduruk diyebileceğim bir kapağı felan olacaktır. One x tam olarak istediğim özellikleri veriyor ancak pil ömrü beni düşündürüyor. One x almasam bana önerebileceğiniz bir telefon varmı kasası falan iyi? Piyasada böyle birşeyin olduğunu sanmam.
Peki n8 veya diğerlerine olduğu gibi one x içinde ekstra güç kaynağı varmı? Pİli değiştiremeyiz çünkü.
Telofon stabil degil oldukca sorunlu. Tegra 3 islemcilerede fazla güvenmeyin. Performans olarak eksikleri var ve diger sorunda Nvidia donanim bilgilerini paylasmadigi icin yeni android sürümlerinde ve Cyanogen mui tarzi sürümlerde Tegra2 ve Tegra3 ile oldukca zorlaniyorlar sana tavsiyem Türkiye pazari icin Huwai yada s3 tarzi aletleri beklemen.
Birde ekleme yapayim Son Soff yapmak icin yani root olayi icin Htcden kayitlaniyorsun ve Htc garantiyi kaldiriyor almayin bu politikasi hos degil Htcnin.
Dostum HTC kullanıyorum tek kelimeyle mükemmelDostum orada dur bir dakika Samsunglarin arka kapagi ve Gps ciplerinin haricinde hic bir tarafini elestiremezsin Galaxy mini, ace s1, s2 elimden gecen teller hangi kaliteden bahsediyorsun evet plastik arka kapak ama plastik kapak digerleri gibi düsünce yamulmuyor cizilmiyor ben cözemiyorum kalite anlayisinizi o metal kapak dediklerinizin en ufak olayda boya sürtünmesi ve cizilme sorunlar var samsung icin ise bu olay yok. islemci, Ram ve gpuda 0 elestiri yapabilirsiniz ayni sekilde ekran piyasadaki en saglam ekran cizmek ve kirmak icin baya baya zorlamaniz gerekiyor.
Tek sorunu Gps cipleri kaliteli sayilmaz elestiri güzel bir sey ama mantikli olmali 16 ay S1 ile en az 10 kere kendim yada cocuklar yere düsürdüler en ufak cizilme dahi olmadi ama gözümün önünde Htc yada iphonelerin daha düsük hizda düsme ile paramparca olduklarini gördüm o plastik kapaklar sizin düsündügünüz gibi kalite ile alakasi yok maliyet ilede daha saglam ve daha uzun ömürlü olmasi icin zaten sade plastik degil özel bir yapim.
Bir aletin kalitesi demekki arkasindaki plastikle ölcülüyormus ilginc ama kazin ayagi öyle degil iste kirilma riskini azaltmak ve en az hasarla cikmasi icin tasarlanmis o tarz kasalar. Samimi olarak sunuda söyleyim elimde su an icin samsung alet yok 2 tane lg var ama buna ragmende Samsung bu alanda dogru olani yapan tek firma göstermelik güzellikle olmuyor bazi seyler o teli 1 yada 2 sene kullanacagini ve kazanin kacinilmaz oldugunu dsünürsek o plastik tarzi madde en akillica olani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?