güvercin
Üye
-
Konu Sahibi
-
+1Aslında bu biraz şans işi. Sorun umarım yazılımsaldır. Muhtemelen root sırasında bir sorun oluşmuştur. İlk rootladığımda dokunmatik clock kurmuştum sorunlar oluştu. Dokunmatik olmayanı kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor. Ben telefondan oldukça memnunum. Sanmayın S3 sorunsuz. Yabancı ve yerli siteleri gezin anlarsınız. S3 de güzel telefon bazı artıları var ancak zevk meselesi biraz.
Aslında bu biraz şans işi. Sorun umarım yazılımsaldır. Muhtemelen root sırasında bir sorun oluşmuştur. İlk rootladığımda dokunmatik clock kurmuştum sorunlar oluştu. Dokunmatik olmayanı kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor. Ben telefondan oldukça memnunum. Sanmayın S3 sorunsuz. Yabancı ve yerli siteleri gezin anlarsınız. S3 de güzel telefon bazı artıları var ancak zevk meselesi biraz.
Aslında bu biraz şans işi. Sorun umarım yazılımsaldır. Muhtemelen root sırasında bir sorun oluşmuştur. İlk rootladığımda dokunmatik clock kurmuştum sorunlar oluştu. Dokunmatik olmayanı kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor. Ben telefondan oldukça memnunum. Sanmayın S3 sorunsuz. Yabancı ve yerli siteleri gezin anlarsınız. S3 de güzel telefon bazı artıları var ancak zevk meselesi biraz.
o okey yazılımından kaynaklıda olabilir.
arkadaşlar htc one x açtığımda htc yazısında kalıyor hboot ve clockwork menülerine ulaşabiliyorum fakat sdcard için no files found diyor backup içinde aynı şey geçerli galiba tüm dosyalar uçmuş içine girebilsem rom dosyasını kopyalayacam ama bi türlü giremedim alalı bir hafta olmadı daha ikinci günden itibaren sürekli reset atması pek yazılımsal soruna benzemiyor bugünde hiç açılmadı en sonunda servise yolladım sizce sorun yazılımsalmı yoksa donanımsalmı
Dostm servis isi noldu hallettilermi ? Ben cözdüm sorunumu cok sükür.
servıse dun ulaştı daha bakıp dönecekler ama ilk izlenimlerıne göre yazılımsalmıs sen nasıl hallettin hocam ve su an orjinal mi yoksa custom room mu kullanıyorsun
Tabiki yazılımsal sorun, bizim yaptıgımız biseyBen stock rom yükledim yani orjinal rom, stock rom yüklemesi bilgisayardan oldugu icin direk kur dosyasını acıyorsun yüklüyor bu kadar. Yani cok kolaymıs cözümü, sadece bootloader ekranında sarj olmuyor telefon onun icinde bi komut giriyorsun yavas yavas sarj oluyor ve %30u gecince sarj stock rom kurulabiliyo. İnsallah cok masraflı olmaz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Su adresteki konu yonergelerini uygulayin, stock rom kurulumunu anlatiyor. Ayni konu icerisinde sayfa 3te bir arkadas guncel rom paylasimi yapmis onu indirdim ben ve calisti. Hicbir sikinti yasamadim cok şükür.
tşkrler bir inceleyeyim verdiğin linki
Dostum noldu servis isi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?