ne yazmışım be ben bile okuyamadım
one v 899tl one x 1899tl fiyatla satılıyor ki one v den uzak durun derim
Özellikleri iyi gibiydi ama sen diyorsan doğrudur hünkarım...
Çok da bir yavaşlık görmedim [video=youtube;DSvEAamkwhs]http://www.youtube.com/watch?v=DSvEAamkwhs[/video]
Sonny Ericson Neo V Hakkındaki Görüşleriniz Neler?
her telefonun arada sırada restart edilmeye ihtiyacı vardır
tabii ki var evindeki bilgisayarı kapatmadan kullanan var mı ama benim demek istedim yogun kullanımda one v ilk kullanımdaki performansını veremeyecektir.
Abi bu telefonda bide şöyle bir sorun varmıs galiba sd karta bişey atamıyormussun öyle duydum yani bilmiyorum dogru mu bilginiz var mı ?
Abi bu telefonda bide şöyle bir sorun varmıs galiba sd karta bişey atamıyormussun öyle duydum yani bilmiyorum dogru mu bilginiz var mı ?
tabii ki var evindeki bilgisayarı kapatmadan kullanan var mı ama benim demek istedim yogun kullanımda one v ilk kullanımdaki performansını veremeyecektir.

muhalefet ediceksin tabi kardeşim ne demek ama dedigim gibi baktıgım cihazların ikisi de kullanılmış cihazlar ayrıca one x e restart attım bir degişiklik olucak mı diye fark yok yani işlemci çok fark ediyor tabi benimki kısa bir kullanım normal günlük kullanımda herşey farklıdır ve kişiden kişiye degişir.
simdi muhalefet olacakta bnm elimdeki cihaz da ilk gunku kullanimi cermiyor abi hic bir cihaz kullanimdan onceki haliyle kullanimdan sonraki hali ayni olamaz![]()