Htc one v

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jeshogh

jeshogh

Üye
    Konu Sahibi
Htc one v
Arkadaşlar başlık'tada belirttiğim gibi Htc one v almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar veya bilgisi olanlar bu telefon hakkında bilgi verebilirler mi ?

jeshogh

jeshogh

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu bilen bir Allahın kulu ?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
İyiye benziyor özellikleri.Ama cihazdan çok bir şey bekleme bence.En iyi yanı Android ve ImageSense.

---------- Eklendi @ 15:17:46 ---------- Yazıldı @ 15:14:00 ----------

-1 GHz single-core
-512 MB RAM
-Android 4
-Image Sense
-5 Mpix kamera
Bu özelliklerle gayet iyi.En büyük eksiği Flash ama zaten yakında heryer HTML5 olur.Yani şimdiden hayırlı olsun.:oke:

61semih

61semih

Üye
sony xperia u veya p iyi bir seçenek olabilir.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Sony2nin Neo V'si gibi olmuş. Bence orta segment için oldukça iyi :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ArkDaslar su anda mediamarkttayim ve bu mesajı öne x ten yZiyorum öne v 900tl edicek bir cihaz dqeğil bence

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ne yazmışım be ben bile okuyamadım
one v 899tl one x 1899tl fiyatla satılıyor ki one v den uzak durun derim

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Özellikleri iyi gibiydi ama sen diyorsan doğrudur hünkarım...

yok bence iyi degil ics agır gelmiş gibi akıcı degil ama one x akıcı ama onunda düz ekranı kavisli kasaya koymaları hoş olmamış ince ama elde tutarken rahatsız ediyor kenarlardaki keskin köşeler çok kötü ve ekran camının yanlarını temiz tutmak kavisli kenarlar nedeniyle zor olucaktır

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Sonny Ericson Neo V Hakkındaki Görüşleriniz Neler?

Türe

Türe

Üye
Çok da bir yavaşlık görmedim [video=youtube;DSvEAamkwhs]http://www.youtube.com/watch?v=DSvEAamkwhs[/video]

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Çok da bir yavaşlık görmedim [video=youtube;DSvEAamkwhs]http://www.youtube.com/watch?v=DSvEAamkwhs[/video]

videolar aldatıcı olabiliyor en iyisi kullanılmış bir cihaz denemektir. Yoksa n8 bile restart yapıp deneyince gayet hızlı ve stabil ama iki gün kapatmayınca yavaşlamalar ve takılmalar başlıyor.

---------- Eklendi @ 19:30:44 ---------- Yazıldı @ 19:28:58 ----------

Sonny Ericson Neo V Hakkındaki Görüşleriniz Neler?

incelemedim ama gingerbread farklı bir sürüm neo v daha başarılıdır muhtemelen ayrıca one v den 100tl ucuz

Türe

Türe

Üye
her telefonun arada sırada restart edilmeye ihtiyacı vardır

papakudioflu

papakudioflu

Admin
her telefonun arada sırada restart edilmeye ihtiyacı vardır

tabii ki var evindeki bilgisayarı kapatmadan kullanan var mı ama benim demek istedim yogun kullanımda one v ilk kullanımdaki performansını veremeyecektir.

jeshogh

jeshogh

Üye
    Konu Sahibi

tabii ki var evindeki bilgisayarı kapatmadan kullanan var mı ama benim demek istedim yogun kullanımda one v ilk kullanımdaki performansını veremeyecektir.

Abi bu telefonda bide şöyle bir sorun varmıs galiba sd karta bişey atamıyormussun öyle duydum yani bilmiyorum dogru mu bilginiz var mı ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Abi bu telefonda bide şöyle bir sorun varmıs galiba sd karta bişey atamıyormussun öyle duydum yani bilmiyorum dogru mu bilginiz var mı ?

öyle bir şeyin olacağını zannetmiyorum. Nerden duydun ?

Türe

Türe

Üye

simdi muhalefet olacakta bnm elimdeki cihaz da ilk gunku kullanimi cermiyor abi hic bir cihaz kullanimdan onceki haliyle kullanimdan sonraki hali ayni olamaz :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin

simdi muhalefet olacakta bnm elimdeki cihaz da ilk gunku kullanimi cermiyor abi hic bir cihaz kullanimdan onceki haliyle kullanimdan sonraki hali ayni olamaz :)
muhalefet ediceksin tabi kardeşim ne demek ama dedigim gibi baktıgım cihazların ikisi de kullanılmış cihazlar ayrıca one x e restart attım bir degişiklik olucak mı diye fark yok yani işlemci çok fark ediyor tabi benimki kısa bir kullanım normal günlük kullanımda herşey farklıdır ve kişiden kişiye degişir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt