Haber Vestel yeni akıllısı E3'ü, N11'de satışa sundu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Vestel yeni akıllısı E3'ü, N11'de satışa sundu
Bu yıl Berlin'de düzenlenen IFA 2017 fuarı kapsamında tanıtılan giriş seviyeli akıllı cep telefonu modeli Venus E3, resmi olarak N11 üzerinden satışa sunuldu.




Akıllı telefon üretiminin yerli isimlerinden olan Vestel, Almanya'nın Berlin kentinde düzenlenen IFA 2107 teknoloji fuarı kapsamında yeni akıllı telefon modelini tanıtmıştı. Vestel Venus E3 olarak isimlendirilen bu cep telefonu uygun fiyat etiketi ve giriş seviyesine hitap eden teknik özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmişti.


Ülkemizde 749 Türk Lirası karşılığında alıcılarını bekleyen cihaz bugün n11.com üzerinden satışa çıkarken, 5 inç genişliğindeki 720p çözünürlüklü dokunmatik ekran, 1.25 GHz frekans hızında çalışan MediaTek 6737 işlemcisi, 2.5000 mAh kapasiteli batarya gibi detayları içeriyor.



https://www.maxicep.com/yerli-alibaba-geliyor-onun-ismi-n11pro
Yerli Alibaba geliyor, onun ismi n11pro

Ayrıca cihazın ön yüzünde 5 MP çözünürlüğünde öz çekim gerçekleştirebileceğiniz kamera yer alırken, arka yüzünde ise 8 MP çözünürlüklü bir kamera yer alıyor. Cihazın 16 GB kapasitesinde olan hafızası dilerseniz de MicroSD kart yuvasıyla birlikte 32 GB daha arttırılabilirken, ''sadece alo diyeyim bana yeter.'' mantığıyla hareket edenler için oyunun önemli bir seçenek olduğunu söyleyebiliriz.



Vestel Venüs e3 modeli iki farklı RAM desteğini bünyesinde barındırırken, belirtilen 749 TL'lik fiyatın 2 GB kapasiteli modele ait olduğunu ve 1 GB kapasiteli modelin fiyatının 649 TL olduğunu belirtmeliyiz.

Vestel yeni akıllısı E3'ü, N11'de satışa sundu
 
  • Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Haber için teşekkürler:bigstar:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt