Türe
Üye
Ne demek istiyorsun?
Geri kalacagini dusunmuyorum dedin , ben de diyorum ki oyle dusununce iyle olmuyor iste diye. 4.3 ile baya duzelir ama hem oyunlar da 1080p destegi verirler yavas yavas
Ne demek istiyorsun?
Geri kalacagini dusunmuyorum dedin , ben de diyorum ki oyle dusununce iyle olmuyor iste diye. 4.3 ile baya duzelir ama hem oyunlar da 1080p destegi verirler yavas yavas

Problemlerini belirtir misiniz?
ısı problemi batarya problemi ve şu arayüzü çok uyuz ve ısı problemi ciddiye alınmıyacak miktarda değil gerçekten aşırı ısınıyor ve 1080p oyunlarda fps çok düşük ayrıca kamerası berbat (4mp diye demiyorum internetteki karşılaştırmalara göre) bu kadarı bence yeter
ısı problemi batarya problemi ve şu arayüzü çok uyuz ve ısı problemi ciddiye alınmıyacak miktarda değil gerçekten aşırı ısınıyor ve 1080p oyunlarda fps çok düşük ayrıca kamerası berbat (4mp diye demiyorum internetteki karşılaştırmalara göre) bu kadarı bence yeter

Aliminyum kasa ısınmaz kim demiş one ısınıyor diye ?
Batarya problemi derken ? Netteki testlerde s4 ten uzun pil omrune sahip. İsi problemine gelirsek isiya en kolay atacak cihaz one. İsinsa bile 1 2 dk sonra sogur. S4 de fazla isiniyor ama kolauca atamiyor en az 10 dk beklemen lazim adam gibi isiyi atabilmesi icin. Kamerasi uzaktan yani nornal bakinca sikinti yok yakinlastirinca bozuyor goruntuyu. Arayuz kisisel oldugu icin isin icine girmiyorum orada
O zaman pili gectim. İsinma sorunu olarak ali s4 un 10 dk lik oyundan sonra cok isindigini soyledi . Dedigim gibi isinmasi normal ama bunu atmaya calistigi icin sen fazla isindigini hissediyosun ondan dolayi
bana çok ters bi cihaz ama iphone 5'de de yok hafıza kartı girişi ama vihaz hep güncel kalır64 yeterGuncellestirme yonunden vasat htc gercekten. 32 ve 64 gb da yeterli sanki ?![]()
bende s3 16(bize kalan 12)+16 gb hafıza kartı var toplam boş alan 5 gb
bol bol müzik ve 4-5 tane hd oyun
64 yeterbende s3 16(bize kalan 12)+16 gb hafıza kartı var toplam boş alan 5 gb
bol bol müzik ve 4-5 tane hd oyun
1080p ekrani yuzunden kaliyor. Su an en iyi oyun performansi veren , verecek cihaz iPhone 5'tir.