Htc One İPHONE 5 arasında secim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
htc one icin aosp roma geciş izni verilecegini de konuya ekleyelim isterseniz.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Batarya problemi derken ? Netteki testlerde s4 ten uzun pil omrune sahip. İsi problemine gelirsek isiya en kolay atacak cihaz one. İsinsa bile 1 2 dk sonra sogur. S4 de fazla isiniyor ama kolauca atamiyor en az 10 dk beklemen lazim adam gibi isiyi atabilmesi icin. Kamerasi uzaktan yani nornal bakinca sikinti yok yakinlastirinca bozuyor goruntuyu. Arayuz kisisel oldugu icin isin icine girmiyorum orada

bu yoruma +1 diyorum ve ekleyeyim; Sabah 8 de şarjdan çektim cihazımı,bütün gün 3g ile internete kesintisiz bağlıyım,forumda geziniyorum,blink feed açık,3 adet sürekli güncellenir vaziyette push mail im var. Whatsapp kullanıyorum,günde en az iki saat müzik dinliyorum,bir saat oyun oynuyorum bir saat kadar telefon görüşmesi yapıyorum,saat 11:05 ve şarjım %16 var gerisini sen düşün. Evet cihaz ısınıyor ama cebine koyduğun gibi eski sıcaklığına dönüyor,kamera da zoom da biraz sıkıntılı katılıyorum ama benim için son derece yeterli,arayüz de kişiseldir ona yorum yapamam.

Türe

Türe

Üye

o sıkıntı htc den yada cihazdan değil,yapımcıların uygulamalarını gerektiği kadar optimize etmemesinden kaynaklanıyor bence.

Zaten oyle abi :) cihazda sorun degil oyunlarda 1080p destegi yok

Türe

Türe

Üye

bu yoruma +1 diyorum ve ekleyeyim; Sabah 8 de şarjdan çektim cihazımı,bütün gün 3g ile internete kesintisiz bağlıyım,forumda geziniyorum,blink feed açık,3 adet sürekli güncellenir vaziyette push mail im var. Whatsapp kullanıyorum,günde en az iki saat müzik dinliyorum,bir saat oyun oynuyorum bir saat kadar telefon görüşmesi yapıyorum,saat 11:05 ve şarjım %16 var gerisini sen düşün. Evet cihaz ısınıyor ama cebine koyduğun gibi eski sıcaklığına dönüyor,kamera da zoom da biraz sıkıntılı katılıyorum ama benim için son derece yeterli,arayüz de kişiseldir ona yorum yapamam.

Babami ikna edebilsem ilk alacagim cihaz abi :) Ama malesef babam htc ye para vermiyo 2. El para etmez diye

enterneoll

enterneoll

Üye

Babami ikna edebilsem ilk alacagim cihaz abi :) Ama malesef babam htc ye para vermiyo 2. El para etmez diye
abi samsung alıyosun 2 ay sonra 2. el fiyatına düşüyo babana bunu bi söyle :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

telefonun sıfırı hemen ucuzlamıyor ama en azından.. samsung a bak s4 ü 1700 tl ye satıyorlar şu an..

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Htc one a karar verildi. :)

- - - Eklendi - - -

Htc one a karar verildi. :)

• Beğen
Tepkiler: serif55
kadir9809

kadir9809

Üye
Cevap Zaten Söylediklerin Arasında :) Müzik ve Film Diyorsun :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
karar verildigine göre konu :locked2:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt