Htc One İPHONE 5 arasında secim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Invoke

Invoke

Üye

Geri kalacagini dusunmuyorum dedin , ben de diyorum ki oyle dusununce iyle olmuyor iste diye. 4.3 ile baya duzelir ama hem oyunlar da 1080p destegi verirler yavas yavas

Anladım ya, ben yazdığın şeyi yanlış okumuşum başta farklı anlamıştım :D

Invoke

Invoke

Üye

Geri kalacagini dusunmuyorum dedin , ben de diyorum ki oyle dusununce iyle olmuyor iste diye. 4.3 ile baya duzelir ama hem oyunlar da 1080p destegi verirler yavas yavas

Aynen güncellemelerle ile hallolur bu işler...

cyber

cyber

Üye
htc one tabiki

MaxipmaN

Üye
htc güncelleme desteği hariç iyi cihaz ama belli olmaz belki de iyi deştek verir

enterneoll

enterneoll

Üye

Problemlerini belirtir misiniz?

ısı problemi batarya problemi ve şu arayüzü çok uyuz ve ısı problemi ciddiye alınmıyacak miktarda değil gerçekten aşırı ısınıyor ve 1080p oyunlarda fps çok düşük ayrıca kamerası berbat (4mp diye demiyorum internetteki karşılaştırmalara göre) bu kadarı bence yeter

Türe

Türe

Üye

ısı problemi batarya problemi ve şu arayüzü çok uyuz ve ısı problemi ciddiye alınmıyacak miktarda değil gerçekten aşırı ısınıyor ve 1080p oyunlarda fps çok düşük ayrıca kamerası berbat (4mp diye demiyorum internetteki karşılaştırmalara göre) bu kadarı bence yeter

Batarya problemi derken ? Netteki testlerde s4 ten uzun pil omrune sahip. İsi problemine gelirsek isiya en kolay atacak cihaz one. İsinsa bile 1 2 dk sonra sogur. S4 de fazla isiniyor ama kolauca atamiyor en az 10 dk beklemen lazim adam gibi isiyi atabilmesi icin. Kamerasi uzaktan yani nornal bakinca sikinti yok yakinlastirinca bozuyor goruntuyu. Arayuz kisisel oldugu icin isin icine girmiyorum orada

• Beğen
Tepkiler: Invoke
serif55

serif55

Üye

Batarya probleminden kastinizin sadece çıkartılabilir olmaması oldugunu anliyorum eğer diğer anlamda yetersiz olduğunu dusunuosaniz karşılaştırmalara baktiginizi pek sanmıyorum bu doğru çıkartılabilir değil demekki bu size göre bir eksik kimine göre değil ama, telefon alüminyum olmasından dolayı çok ısınıyor demissiniz hayir digerleriyle ayni sekilde isiniyor ama isi alüminyumda çabuk yayildigi icin siz bunu daha cok isiniyor olarak hissediyorsunuz internette bu bilgiye baktiginiz yerde mutlaka ayni sekilde cok cabuk soguyor isiyi tutmuyor diye bir bilgide olmasi lazim siz bunu gormezden geldiniz sanirim, oyunlarda fps düşmesi var demissiniz piyasada 1080p de grafikte kasmicak fps düşmesi olmicak telefon gosterin bana lutfen, kamerası berbat demissiniz bişey demiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Türe ve serif söylemis zaten fazla lafa gerek yok .
Ama kamera konusunda z ve s4 daha iyi bnce…

• Beğen
Tepkiler: serif55
MrExpert

MrExpert

Üye
Aliminyum kasa ısınmaz kim demiş one ısınıyor diye ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kesinlikle Htc one ... :oke:

MaxipmaN

Üye
Aliminyum kasa ısınmaz kim demiş one ısınıyor diye ?

donanım ve 1080p olunca ısınır çok komik her akıllı telefon ısınır oyuna girerken 30 derece çıkarken 30 derece olabilir mi?

enterneoll

enterneoll

Üye

Batarya problemi derken ? Netteki testlerde s4 ten uzun pil omrune sahip. İsi problemine gelirsek isiya en kolay atacak cihaz one. İsinsa bile 1 2 dk sonra sogur. S4 de fazla isiniyor ama kolauca atamiyor en az 10 dk beklemen lazim adam gibi isiyi atabilmesi icin. Kamerasi uzaktan yani nornal bakinca sikinti yok yakinlastirinca bozuyor goruntuyu. Arayuz kisisel oldugu icin isin icine girmiyorum orada

hayır aynı zamanda hızlı bir şekilde ısınmasıda anlamına geliyor 1 haftalık deneyimimden sonra söylüyorum şu an hem i5 hem one'ı iyice karşılaştırdım fakat ciddi anlamda ısınıyor... s3'de ısınıyor s4'de ama o kadar erken değil pil konusunda değiştirmekten bahsediyorum yoksa pili s4 ile aynı süre dayanıyor ;) ama ısınma ve fps düşüşü s4'den daha fazla bunu kesinlikle söyliye bilirim ayrıca htc'nin telefonlarına verdiği yazılım desteğini yazmayı unutmuşum herşeyi en geriden alıyor...

Türe

Türe

Üye
O zaman pili gectim. İsinma sorunu olarak ali s4 un 10 dk lik oyundan sonra cok isindigini soyledi . Dedigim gibi isinmasi normal ama bunu atmaya calistigi icin sen fazla isindigini hissediyosun ondan dolayi

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
htc one senin için biçilmiş kaftan:oke:

enterneoll

enterneoll

Üye
O zaman pili gectim. İsinma sorunu olarak ali s4 un 10 dk lik oyundan sonra cok isindigini soyledi . Dedigim gibi isinmasi normal ama bunu atmaya calistigi icin sen fazla isindigini hissediyosun ondan dolayi

ısınma her telefonda olur önemli olan aşırı ve hızlı ısınma bu sorun var. ve ayrıca htc'nin güncelleme desteğinide katardım olayın içine e tabi bide hafıza kartı girişi var :D bana çok ters bi cihaz ama iphone 5'de de yok hafıza kartı girişi ama vihaz hep güncel kalır

Türe

Türe

Üye
Guncellestirme yonunden vasat htc gercekten. 32 ve 64 gb da yeterli sanki ? :D

enterneoll

enterneoll

Üye
Guncellestirme yonunden vasat htc gercekten. 32 ve 64 gb da yeterli sanki ? :D
64 yeter :D bende s3 16(bize kalan 12)+16 gb hafıza kartı var toplam boş alan 5 gb :D bol bol müzik ve 4-5 tane hd oyun

Türe

Türe

Üye

64 yeter :D bende s3 16(bize kalan 12)+16 gb hafıza kartı var toplam boş alan 5 gb :D bol bol müzik ve 4-5 tane hd oyun

Bende su an sd kart var ama olmadan once de yetiyodu :D

Sikildim artik androiddeki hd lerden o yuzden kucuk oyun oynuyorum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

1080p ekrani yuzunden kaliyor. Su an en iyi oyun performansi veren , verecek cihaz iPhone 5'tir.

o sıkıntı htc den yada cihazdan değil,yapımcıların uygulamalarını gerektiği kadar optimize etmemesinden kaynaklanıyor bence.

• Beğen
Tepkiler: mc.a
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt