Kamera konusunda sadece fotoğraf çektiğinizde kalite farkı s4 daha iyi videoda ve videodaki ses kalitesinde one ın yanina yanasamaz
Hafıza kişiye göre değişir kimisi ben sadece gerekli kullanicagim uygulamaları oyunları yuklerim bi müzik arsivim var sadece bide önemli anları yakalarim fln bana 32 gb yeter der kimisi ben telefonuma 20 tane hd film aticam 2000 tane müzik aticam önüme gelen oyunu yuklicem der buna telefonu kullanicak kişi karar verir + veya - değildir hiçbir zaman
Batarya konusunda öyle abartılacak kadar bir fark olmadığı tüm testlerde yayınlanmış bilinen bişey, kim cikipta s4 1 gun gidio one yarım gün gidio diyebilirki ha sizin için 1 saat fazla gitmesi önemliyse gidin sarji daha uzun giden bi telefon alın sıkıntı olmasın. Ayrıca kaç aydır daha doğrusu donanımı yüksek telefonlar çıktı çıkalı kullanıcılarının beni en çok sinir eden hareketlerinide söylemeden edemeyeceğim abicim kardeşim siz bir telefona neden 2000 lira para verirsiniz ışığını minimumda, mobil datasi kapalı, konumu kapalı, titresimi kapalı, sesi kısık vs. daha birsürü sey varkısacası 3310 un dokunmatigini kullanirmis gibi kullanırsınız anlamam sözüm meclisten dışarı sadece verilen paraya yazık diyorum
Neyse fazla uzattım galiba okuduğunuz için teşekkürler iyi günler