Tavsiye Htc One And Galaxy S4

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Htc One And Galaxy S4
Arkadaşlar Elimde Galaxy S4 32GB var. Açıkçası çok sorunlu boş işlevleri var. Menüsü sıkıntılı. HTC One da kamerası, bataryası ve hafızası tatmin edermi bilemedim? Almalı mıyım. İlk defa HTC kullanacam

Anil-D

Anil-D

Üye
s4 güzel cihazdır bende sorun yok

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Yavaş menüsü çok yavaş. Telefon durduk yere 1.20gb ram kullanıyor. Kamerası ve hafızası güzel ama ses kalitesi falan berbat. Açıkçası büyük ümitlerle almıştım ama hiç umduğum gibi değil

Anil-D

Anil-D

Üye
bende menüde kasma yok kaç tane uygulama var telefonda

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Arkadaşlar Elimde Galaxy S4 32GB var. Açıkçası çok sorunlu boş işlevleri var. Menüsü sıkıntılı. HTC One da kamerası, bataryası ve hafızası tatmin edermi bilemedim? Almalı mıyım. İlk defa HTC kullanacam
htc one nın kamerası pek tatmin etmez ama diğer tüm işlerini görürsün :D
özellkle sesi çok kaliteli. kısacası yüksek ve temiz bir sesi var

- - - Eklendi - - -

bak ben burda paylaştım çekimlerimi..
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/cep-telefonu-fotografciligi-167-506012.html
sayfaları ilerle manzara çekimleri de var

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
4MP ama S4de göre nasıl ben konserlere gidip video çekiyorum. Uzakta olsam bile S4de sanatçı çok net görülüyor videoda HTC Oneda net görülür mü.

Anil-D

Anil-D

Üye
arkadasım ben s4 ümden memnunum bence cok guzel resımler cekıyor 10 tane uygulamam var kasmıyorda ram temizleme programını kullan tavsiyem

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Herşeyi denedim. Kasma var telefonda. Yazılımsal değil. Zaten Ses kalitesinide sevmedim :\

Anil-D

Anil-D

Üye
ses dogru ama guzel bır kulaklıktan güzel ses çıkıyor

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Her zaman kulaklık olmaz ki. Arkadaşlarla film falan izlerken kulaklık olmaz. Ya şu HTC One da MicroSD kart girişi olsa hemen alacam ama yok İşte.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
4MP ama S4de göre nasıl ben konserlere gidip video çekiyorum. Uzakta olsam bile S4de sanatçı çok net görülüyor videoda HTC Oneda net görülür mü.
o kadar görünmez dostum. sonuçta mp farkı yani. buralarda ön plana çıkar. Arkadaşmla oda çekiminde test ettik kamerlarını ve Arkadşmda one nın kamerasını çok beğendi. S4 kullanıyo arkadşm. zifiri karanlıkta da test ettik yine one derim. ama gündüz koşullarında dış mekan çekimleri s4 daha iyi tabiki. özellkile çekilen fotoya zoom yaparken benm tel bi yerde kalıyo :D

Anil-D

Anil-D

Üye
bılıyorum hoporlor var evde ona blutot üzerinden baglanıyorum görüntüyüde televizyona yansıtıyorum ses yükseliyor

serif55

serif55

Üye
Kamera konusunda sadece fotoğraf çektiğinizde kalite farkı s4 daha iyi videoda ve videodaki ses kalitesinde one ın yanina yanasamaz

Hafıza kişiye göre değişir kimisi ben sadece gerekli kullanicagim uygulamaları oyunları yuklerim bi müzik arsivim var sadece bide önemli anları yakalarim fln bana 32 gb yeter der kimisi ben telefonuma 20 tane hd film aticam 2000 tane müzik aticam önüme gelen oyunu yuklicem der buna telefonu kullanicak kişi karar verir + veya - değildir hiçbir zaman

Batarya konusunda öyle abartılacak kadar bir fark olmadığı tüm testlerde yayınlanmış bilinen bişey, kim cikipta s4 1 gun gidio one yarım gün gidio diyebilirki ha sizin için 1 saat fazla gitmesi önemliyse gidin sarji daha uzun giden bi telefon alın sıkıntı olmasın. Ayrıca kaç aydır daha doğrusu donanımı yüksek telefonlar çıktı çıkalı kullanıcılarının beni en çok sinir eden hareketlerinide söylemeden edemeyeceğim abicim kardeşim siz bir telefona neden 2000 lira para verirsiniz ışığını minimumda, mobil datasi kapalı, konumu kapalı, titresimi kapalı, sesi kısık vs. daha birsürü sey varkısacası 3310 un dokunmatigini kullanirmis gibi kullanırsınız anlamam sözüm meclisten dışarı sadece verilen paraya yazık diyorum

Neyse fazla uzattım galiba okuduğunuz için teşekkürler iyi günler

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Ya tabi S4 güzel telefon. Gece zaten çekim yapamazsın. Yapacaksan Flash var o işimi görür. Ama alırken ben oyuna geldim. S serisi güncelleme alır dediler tamam bu doğru. 8 çekirdek işlemci dediler aslı yok. Bataryası iyi dediler e idare eder. Performans güzel dediler. İlk günler güzeldi artık donuyor. Sensörler var dediler çoğu çalışmıyor. Kodlar gizli CM desteği yok. Ekran kalitesi iyi dediler ilk defa HD telefon kullanıyorum bana aşırı kaliteli geliyor. Tasarım iyi değil. Sağlam değil sadece ekran sağlam Corning Gorilla Glass 3 HTCdede var. Sesde kötü. Ama hafıza kamera güzel. HTC One 64GBlik versiyonu var mı Türkiye de.

ANIL

ANIL

Admin
Ya tabi S4 güzel telefon. Gece zaten çekim yapamazsın. Yapacaksan Flash var o işimi görür. Ama alırken ben oyuna geldim. S serisi güncelleme alır dediler tamam bu doğru. 8 çekirdek işlemci dediler aslı yok. Bataryası iyi dediler e idare eder. Performans güzel dediler. İlk günler güzeldi artık donuyor. Sensörler var dediler çoğu çalışmıyor. Kodlar gizli CM desteği yok. Ekran kalitesi iyi dediler ilk defa HD telefon kullanıyorum bana aşırı kaliteli geliyor. Tasarım iyi değil. Sağlam değil sadece ekran sağlam Corning Gorilla Glass 3 HTCdede var. Sesde kötü. Ama hafıza kamera güzel. HTC One 64GBlik versiyonu var mı Türkiye de.

Almadan önce iyice araştırmanız gerekirdi. Kim size 8 çekirdek dedi? 4+4 sistem üzerine kurulmuş Exynos işlemci mevcut. Toplam 8 oluyor ama eş zamanlı çalışmıyorlar. Sensörler sorunsuz çalışıyor bende. Gorilla Glass 3 ilk olarak S4'te kullanıldı ve One'da kullanılmıyor.

S4 ve One'ın birbirine göre avantajları var bunu kabul edelim. S4 sizin isteklerini karşılamadıysa telefonu kötülemenize gerek yok. S4 ve One şuan hala alınabilecek telefonlar ve uzun süre kullanabilirsiniz. S4'te menü sorunlu diyorsanız animasyonları kapatıp çok daha akıcı hale getirebilirsiniz.

One yerine yeni tanıtılacak telefonlara yönelebilirsiniz tabi One'da ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
One S4 kadar güncelleme alır mı yani 2 sene falan

Türe

Türe

Üye
Kamera hariç herşey için One i tercih ederim.

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza önemli benim için. 23GB +32GB yetmiyor bana

Üst Alt