Öneri Htc one Bir bakarmısınız arkadaşlar konuya acil

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bana kalırsa madem temiz kullan sorunu yoksa. One ucuz olsa alırdım sıfırı çok pahalı. Çok iyi cihazdır

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Bana kalırsa madem temiz kullan sorunu yoksa. One ucuz olsa alırdım sıfırı çok pahalı. Çok iyi cihazdır
Hız bakımından çok iyi indirme hızı oldukça güzel ama kamerasını beğenmedim, bahsedildiği kadar değil, ayrıca şarjı hoşuma gitti 12 saat %74, wifi açıktı hep s4'e göre çok iyi bir performans ama işte elde olmayan sebeplerden dolayı aldım, neyse ip5 ile takas ede bilirsem birebir takas edicem, çünkü sıfırna baktım 1900 diyor one'ye sizce birbebir takas ederlermi ip5 siyah modeli ile ?, ya ilkkez bu kategoride bir telefon kullanıyorum htc serisinden, bilmem samsung'un konseptine alıştık ondan bir garip gelmiş ola bilir diyede düşünüyorum ? kafamda deli sorular :d::d:

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ses kaydından sonra olan müzik karşılaştırmasına bakmanızı tavsiye ederim.

Invoke

Invoke

Üye
Kamerası ile bir iki macro çekip atsanız da baksak. Zaten one'ın kamerası çok ahım şahım değil.

Iphone 5 ile takas etmezdim,ben olsam. One kötü cihaz değil. Takas ederseniz de üstüne para vermeyin.

• Beğen
Tepkiler: b.k
Legendary.

Legendary.

Üye
Geçmiş olsun

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Kamerası ile bir iki macro çekip atsanız da baksak. Zaten one'ın kamerası çok ahım şahım değil.

Iphone 5 ile takas etmezdim,ben olsam. One kötü cihaz değil. Takas ederseniz de üstüne para vermeyin.
Üstüne para vermeyi dusunmuyorum zaten, fotograflari birazdan aticamYakın çekim dış mekan 1

Yakın çekim dış mekan 2

Normal uzaklık dış mekan 1

Geniş açı dış mekan 1

Makro çekim iç mekan 1

Dar açı iç mekan 1

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Kamerada problem yokki gayet iyi çekmiş bence. Sen bu cihazı kullan hiç takas falan etme. Derdin arayüze alışamamaksa launcher yada rom deneAyrıca htc deki kamerada ultrapixel diye bi teknoloji kullanıldığından ne kadar ışık alırsa o kadar iyi sonuç verir. Bunu göz önünde bulundur.

• Beğen
b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Kamerada problem yokki gayet iyi çekmiş bence. Sen bu cihazı kullan hiç takas falan etme. Derdin arayüze alışamamaksa launcher yada rom deneAyrıca htc deki kamerada ultrapixel diye bi teknoloji kullanıldığından ne kadar ışık alırsa o kadar iyi sonuç verir. Bunu göz önünde bulundur.
Araştırma yaptım ama beni pek tatmin ettiği söylenemez, peki buna ne gibi ayarlar yapa bilirim acaba ? ya uzun süre kullanmayı planlamadığım hiçin hiç bir yükleme yapmadım, belirttiğim gibi elde olmayan sebeplerden dolayı almak zorunda kaldığım bir cihaz

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Elde olmayan sebeblerden almışsın ama kötü bi cihaz değil ayrıca ucuz ve temiz. Kameraya ne gibi ayarlar yaparsınız bilmiyorum kullanmadım

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
fk555897

fk555897

Üye
One'ı bir heyet gördüğünde kamerasının çekiminin güzelliğine şaşırmışlardı. Ayrıca menüsü de çok güzel. Senin neden beğenmediğini anlamadım. Eğer iPhone 5 almak istiyorsan iPhone 5 temizse üstüne bir miktar para vermen gerekebilir.

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
One'ı bir heyet gördüğünde kamerasının çekiminin güzelliğine şaşırmışlardı. Ayrıca menüsü de çok güzel. Senin neden beğenmediğini anlamadım. Eğer iPhone 5 almak istiyorsan iPhone 5 temizse üstüne bir miktar para vermen gerekebilir.
Böyle bir cihaza bu menü çok basit durmuş , bir miktardan kastınız?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
İkisininde ikinci el piyasası 1200 civarı

blacktalon

blacktalon

Üye
Bi kutu sacma var kus vurmuyosun di mi onlarlaAyrica one kamera o kadar da kotu degil sadece arada isiktan dolayi pembelesme oluyor o kadar yoksa bu fotolar kotu mu :)

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Bi kutu sacma var kus vurmuyosun di mi onlarlaAyrica one kamera o kadar da kotu degil sadece arada isiktan dolayi pembelesme oluyor o kadar yoksa bu fotolar kotu mu :)
O saçmalar 2004 yılından kalma geçen gün alet çantasından çıktı atılmak için bekliyor 2 kutu var :D oan balkonda oda vardı çekimden oda nasibini aldı.

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Böyle bir cihaza bu menü çok basit durmuş , bir miktardan kastınız?
Evet Sense 5'e bu konuda eleştiriler vardı. Bence ciddi olmuş yani güzel. Zamanla alışırsın güzel gelmeye başlar belki.

Son düzenleme:
  • Beğen
b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Evet Sense 5'e bu konuda eleştiriler vardı. Bence ciddi olmuş yani güzel. Zamanla alırsın güzel gelmeye başlar belki.
1300 Tl'ye biri istiyor telefonu nasıl sizce bence benim açımdan %100 kar da

Burak Altun

Burak Altun

Üye
1300 Tl'ye biri istiyor telefonu nasıl sizce bence benim açımdan %100 kar da
Yani sen iPhone 5 istiyorsun. 1300 liraya iPhone 5 alabileceksen sat. Diğer türlü satarsan sattığın fiyata o kalitede cihaz bulamadığın için pişman olursun.Kim ne derse desin kendi içini dinle. Eğer iPhone 5 geçiyorsa içinden onu al. Sonuçta seçimlerinin bedelini iyi veya kötü sen çekeceksin.

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Yani sen iPhone 5 istiyorsun. 1300 liraya iPhone 5 alabileceksen sat. Diğer türlü satarsan sattığın fiyata o kalitede cihaz bulamadığın için pişman olursun.Kim ne derse desin kendi içini dinle. Eğer iPhone 5 geçiyorsa içinden onu al. Sonuçta seçimlerinin bedelini iyi veya kötü sen çekeceksin.
Sanırım ip5 alıcam ama ip5ler dediğiniz fiyatta değil 1100 1150 1200 civarı temizine göre tabi 1300de geçtiği oluyor garantilileri

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Sanırım ip5 alıcam ama ip5ler dediğiniz fiyatta değil 1100 1150 1200 civarı temizine göre tabi 1300de geçtiği oluyor garantilileri
Sıfır için söylemiştim. 2.ele güvenemem ben. Hele ki üst model bir cihaz alacaksam.

Üst Alt