Hız bakımından çok iyi indirme hızı oldukça güzel ama kamerasını beğenmedim, bahsedildiği kadar değil, ayrıca şarjı hoşuma gitti 12 saat %74, wifi açıktı hep s4'e göre çok iyi bir performans ama işte elde olmayan sebeplerden dolayı aldım, neyse ip5 ile takas ede bilirsem birebir takas edicem, çünkü sıfırna baktım 1900 diyor one'ye sizce birbebir takas ederlermi ip5 siyah modeli ile ?, ya ilkkez bu kategoride bir telefon kullanıyorum htc serisinden, bilmem samsung'un konseptine alıştık ondan bir garip gelmiş ola bilir diyede düşünüyorum ? kafamda deli sorularBana kalırsa madem temiz kullan sorunu yoksa. One ucuz olsa alırdım sıfırı çok pahalı. Çok iyi cihazdır

Üstüne para vermeyi dusunmuyorum zaten, fotograflari birazdan aticamYakın çekim dış mekan 1Kamerası ile bir iki macro çekip atsanız da baksak. Zaten one'ın kamerası çok ahım şahım değil.
Iphone 5 ile takas etmezdim,ben olsam. One kötü cihaz değil. Takas ederseniz de üstüne para vermeyin.
Araştırma yaptım ama beni pek tatmin ettiği söylenemez, peki buna ne gibi ayarlar yapa bilirim acaba ? ya uzun süre kullanmayı planlamadığım hiçin hiç bir yükleme yapmadım, belirttiğim gibi elde olmayan sebeplerden dolayı almak zorunda kaldığım bir cihazKamerada problem yokki gayet iyi çekmiş bence. Sen bu cihazı kullan hiç takas falan etme. Derdin arayüze alışamamaksa launcher yada rom deneAyrıca htc deki kamerada ultrapixel diye bi teknoloji kullanıldığından ne kadar ışık alırsa o kadar iyi sonuç verir. Bunu göz önünde bulundur.
Tesekkur ederim cevaplarin icinElde olmayan sebeblerden almışsın ama kötü bi cihaz değil ayrıca ucuz ve temiz. Kameraya ne gibi ayarlar yaparsınız bilmiyorum kullanmadım
Böyle bir cihaza bu menü çok basit durmuş , bir miktardan kastınız?One'ı bir heyet gördüğünde kamerasının çekiminin güzelliğine şaşırmışlardı. Ayrıca menüsü de çok güzel. Senin neden beğenmediğini anlamadım. Eğer iPhone 5 almak istiyorsan iPhone 5 temizse üstüne bir miktar para vermen gerekebilir.
O saçmalar 2004 yılından kalma geçen gün alet çantasından çıktı atılmak için bekliyor 2 kutu varBi kutu sacma var kus vurmuyosun di mi onlarlaAyrica one kamera o kadar da kotu degil sadece arada isiktan dolayi pembelesme oluyor o kadar yoksa bu fotolar kotu mu![]()
oan balkonda oda vardı çekimden oda nasibini aldı.Evet Sense 5'e bu konuda eleştiriler vardı. Bence ciddi olmuş yani güzel. Zamanla alışırsın güzel gelmeye başlar belki.Böyle bir cihaza bu menü çok basit durmuş , bir miktardan kastınız?
1300 Tl'ye biri istiyor telefonu nasıl sizce bence benim açımdan %100 kar daEvet Sense 5'e bu konuda eleştiriler vardı. Bence ciddi olmuş yani güzel. Zamanla alırsın güzel gelmeye başlar belki.
Yani sen iPhone 5 istiyorsun. 1300 liraya iPhone 5 alabileceksen sat. Diğer türlü satarsan sattığın fiyata o kalitede cihaz bulamadığın için pişman olursun.Kim ne derse desin kendi içini dinle. Eğer iPhone 5 geçiyorsa içinden onu al. Sonuçta seçimlerinin bedelini iyi veya kötü sen çekeceksin.1300 Tl'ye biri istiyor telefonu nasıl sizce bence benim açımdan %100 kar da
Sanırım ip5 alıcam ama ip5ler dediğiniz fiyatta değil 1100 1150 1200 civarı temizine göre tabi 1300de geçtiği oluyor garantilileriYani sen iPhone 5 istiyorsun. 1300 liraya iPhone 5 alabileceksen sat. Diğer türlü satarsan sattığın fiyata o kalitede cihaz bulamadığın için pişman olursun.Kim ne derse desin kendi içini dinle. Eğer iPhone 5 geçiyorsa içinden onu al. Sonuçta seçimlerinin bedelini iyi veya kötü sen çekeceksin.
Sıfır için söylemiştim. 2.ele güvenemem ben. Hele ki üst model bir cihaz alacaksam.Sanırım ip5 alıcam ama ip5ler dediğiniz fiyatta değil 1100 1150 1200 civarı temizine göre tabi 1300de geçtiği oluyor garantilileri