By_Casparov
Üye
hTc one alıyorum ama?
Arkadaşlar toplamda 8 ay one x kullandım. telefon son 2.5 aydır servislerle boğuşuyodu. 3 kere sim kartı okumuyo diye servise gitti. son gittiğinde bi daha da gelmedi
Toplam 20 iş günü doldu ama teknosadaki yetkili sisteme onayın düşmesini bekliyoruz dedi ve iade işlemini 2 gün sonra yani bugün işleme soktu. Ben ne para iadesi ne de telefonun yenisini istedim,sadece üstüne biraz daha para ekleyip one (m7) modelini almak istiyorum dedim. Yetkili de olur dedi ve cihazın siparişini verdi. Yani artık bnde 2-3 güne hTc one sahibi olacam.
Size sorum şu...
Telefon geldiğinde o anda açıp inceleyeblir miyim? bi de hadi açtım diyelim kasa açıklığı denen şey nerde ve ölü pikseli tam olarak nasıl anlayablirim? bide bu son seri dedikleri kodlar neler?
cevaplarınz için şimdiden herkese çok teşekkür ederim
Toplam 20 iş günü doldu ama teknosadaki yetkili sisteme onayın düşmesini bekliyoruz dedi ve iade işlemini 2 gün sonra yani bugün işleme soktu. Ben ne para iadesi ne de telefonun yenisini istedim,sadece üstüne biraz daha para ekleyip one (m7) modelini almak istiyorum dedim. Yetkili de olur dedi ve cihazın siparişini verdi. Yani artık bnde 2-3 güne hTc one sahibi olacam.Size sorum şu...
Telefon geldiğinde o anda açıp inceleyeblir miyim? bi de hadi açtım diyelim kasa açıklığı denen şey nerde ve ölü pikseli tam olarak nasıl anlayablirim? bide bu son seri dedikleri kodlar neler?
cevaplarınz için şimdiden herkese çok teşekkür ederim