htc one alacağım ama son birşey

Sponsorlu Bağlantılar

22_reed

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
htc one alacağım ama son birşey
arkadaşlar bu telefonda karar kıldım ama renklerine göre özelikler değişiyor mu ? Aklımda mavi rengi var soyulma olur mu boyada? Birde donanım haberde htc boom bass incelemesi yapılmıştı. Orada htc one diğer telefonlara göre kötü bir sonuç vermişti, mavisi en son çıktı hoparlörde iyileştirilme yapılmış mıdır, siyah renk de fazla iz leke tutuyor sıkıntı olur mu ? Altın sarısı rengi bir erkeğe uygun olur mu? ilk aldığımda pili 12 saat mi şarj etmeliyim yoksa şarj olunca direk çıkarmalı mıyım şimdiden çok teşekkürleryok mu cevapneden cevap vermiyorsunuz arkadaşlar:blush:
 


meg1ddo

meg1ddo

Üye
bi sakin ol, daha konuyu açalı yarım saat oldu millet işte okuldadır giremiyor, bi gelsinler akşam ;)
 
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Soyulma olurmu bilmem ama mavisi altın sarısından şık. En çok tutulanıda gümüş. Renge göre özellik değişmez one hepsinde one :D One ın hoparlöründen kuşkun olmasın gayet iyi. Sıfır alacaksan tabikide dolana kadar çekme 1 hafta sonra falan huyunu anlarsın bataryanın :) Fakat ben olsam one a 1600 1700 vermezdim. M8 i bekle madem.
 
blacktalon

blacktalon

Üye
htc boom bass diğer telefonlara göre kötü sonuç mu verdi? hangi telefonmuş onlar. son çıksa bile sadece renkleri değişir telefonların ve one da bildiğim kadarıyla renk atma yok sadece çok bastırırsan anahtar vs ile çizilir. batarya da kötü değil ağır oyun uygulama açmadığın takdirde internet ve düşük performans kullanımında sarjı ertesi günü görür çok zorlamazsan, zorlarsan da zaten ağır oyunlarda 1-2 gün götürecek batarya piyasada yok, phabletler belki dayanır.ilk aldığında da istersen 12-15 saat sarj et istersen de işim var suan edemem diyosan da kullan lion pillerde bildiğim kadarıyla ilk sarj etme olayına gerek yoktu ama sen yine de takarsın alırsanm8'i beklersen de bence fiyat düşme olayında fazla ümitlenme max 50-100 olur anca onun içinde kim bilir kaç hafta/ay beklersin.
 


Üst Alt