htc nedir ?

Konu Sahibi

2side doğru kardeş mangdaşire farklı bi açıdan temas etmiş olaya
anladım kardeş. Yahu işletim sistemi windows deil mi ben ona takıldım hala daha android diosun öbür üye mangdaşire de demiş mutfak robotu diye anlamadım ben. bi de Mangdaşire ismi yanlış kardeş manga o grubun adı.

----------Eklendi @ 15:12:36 ---------- Yazıldı @ 15:12:08 ----------

Bana bi tüf tüf gönder krdohasan p.mden irtibata geçelim.
tüftüf yok kardeş bizde satmıoz

cehili

Üye
Sen bulursun yap bi kıyak acil lazım.

yöneticilerden biri şunun ip numarası na baksın kimmiş bu fakecik

PureFood

Üye

mangdaşire manga mı. d,ş,i,r,e harfleri ne demek o zaman. Senin nickinde de krdohasan yazıyo ama bende o nickten bi harfi çıkarayım bak ne anlama geliyor

HTC'ye hem Android (yani uzaylı,yaratık,mutfak robotu,robot vs hangiyse ) hemde Windows yüklenebiliyor. Aman dikkat et aynı anda değil onu da sorma şimdi

Tepkiler: mangdaşire

.yaRasa.

Üye
Yöneticilerde mi kafa buluyor nedir

şu elemanın nickini hep "kürdohasan" gibi okuyorum

Tepkiler: PureFood

waryanli

Üye
Yok arkadaşlar HTC’nin telefon olduğunu hepimiz biliyoruz Iphone’ninde ama insanlarımız bu kadar uygulama ve kullanım kolaylığı dururken hala Symbian telefonları almak yerine neden HTC, Android vs alternatifler arıyor? Sanırım bu konuda o yüzden açıldı. Yurdum insanı işte HTC MTC ne

Konu Sahibi
bazen hmza diye kullanıyor bazen de hamza diye kullanıor. Çünkü a türkçeye özgü karakter olmadığından her türlü kullanabilio.

cehili

Üye
Ne oldu bizim tüf tüf krdooo ?

Konu Sahibi
Bi de bizim hamza lazdır ama diyarbakırda işi ne onu bilmiom.

----------Eklendi @ 15:44:57 ---------- Yazıldı @ 15:44:38 ----------

Ne oldu bizim tüf tüf krdooo ?
Yok kardeş senin için akşam depoya bakıcam, ama sanmıom olduğunu.

PureFood

Üye
He gerçek yaşın da 34 mü yoksa 3+4 ün toplamı falan mı

cehili

Üye
Bak kardeş ama sağlam olsun sicili temiz olsun tutukluk yaparsa senin üzerine sıkarım.

Bi de bizim hamza lazdır ama diyarbakırda işi ne onu bilmiom.

----------Eklendi @ 15:44:57 ---------- Yazıldı @ 15:44:38 ----------

Yok kardeş senin için akşam depoya bakıcam, ama sanmıom olduğunu.
sanırım sen dabanca satıyon,sende su dabancası var mı?saglam bişi olsun yazın bahçeye çok kedi kaçıyor,ıslatmak zorunda kalıyorum,şöyle bi ıslatışta yan yana 3 kediyi birden ıslatabilsin.