arkadasım kulaklık alacaksan sennheiser alacaksın sony vs yanında fasa fiso butcen nekadar ona gore onerebılırım aldıgın telefonun fıyatına yakın olacak kadar fıyatlarda urunlerı de var ama gercekten alınacak(baban banka sahıbı fln degılse) Sennheiser CX-270 modelını onerırım
lınk
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 02:16:29 ---------- Yazıldı @ 02:11:40 ----------
Creative sony samsung yada philips al kulaklik alacaksan. sony nin kulak ici olanlari cok kullanisli geldi bana. kulak icine rahat oturuyor. benim samsungun lastiklerini cikarip onunkilerle degistirdim. gayette rahatlatti kulak ici kulaklik kulağina baski yapiordu ağri yapiordu lakin onu degistirdikten sonra bir sorun kalmadi. yada creative bakabilirsin. creativede müzik açisindan her yönden bir numara bir marka.
kulaklık dıyınce sennheiser,koss,technics gıbı markalardır.bu arada kulaklıgı alırken sadece db ne bakarsanız aldanırsınız arkadaslar bu fot mak dekı megapıxel e bakmaya benzer frekans aralıgı da cok onemlı bır etken saygılar ama bence sennheiser herhangı bır modelı
----------Eklendi @ 02:32:57 ---------- Yazıldı @ 02:16:29 ----------
bu arada bırseyı atlamısım sennheiser ın mıkrefonlu modellerıde var ama fıyatı yanlıs hatırlamıyorsam 150tl uzerındeydı kı oda iphone ıle uyumluydu.hem kalıtelı hem mıkrefonlu bulman cok zor olsa zaten sennheiser yapar