HTC Hero'nun Klon Tasarımı Satışa Sunuldu! ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HTC Hero'nun Klon Tasarımı Satışa Sunuldu! ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )
Büyük firmaların ürünlerini klonlayarak belli bir pazar payına sahip olan Çinli üreticiler, HTC’nin ergonomik tasarımıyla ve üstün özellikleriyle dikkat çeken Hero isimli cep telefonunu klonladı. HTC Hero’dan ayırt etmenin çok zor gibi göründüğü cihaz; 400 MHz saat hızında çalışan bir işlemciye,128 Megabayt kapasitesinde RAM belleğeve 256 Megabayt kapasitesinde bir ROM belleğe sahip.

( HTC Hero'nun klon tasarımına ait bir görsel )

3.2 inç genişliğinde 320 x 480 piksel HVGA çözünürlüklü kapasitif bir dokunmatik ekrana sahip olan klonda, multi-touch teknolojisine de yer verildiği iddia ediliyor. HTC Sense arayüzünün uyarlanmış bulunduğu Hero G3’te görsel görüntü elde etmek için ise 5 Megapiksel çözünürlüğünde bir kemera bulunuyor. Kablosuz internet için Wi-Fi bağlantısını ve yolcu veya sürücüler için GPS uygulamasını içeren cihazın 150 Dolar’lık bir fiyat ile satışa sunulacağı belirtildi.

everest11

everest11

Üye
epeyi ucuz erken bozulur bunlar 150 dolara htc mi olur

GANG BANG

GANG BANG

Üye
ya o 5mp lik kamera 2mplik kadar çekiyo mudur acaba ?

sedat8

sedat8

Üye
dıger çin mallarına gore özellikleri iyi

crazy_vefa

crazy_vefa

Üye
evt özl iyi...

ömerpekacar

Üye
bizim burada satıyolar ama böyle deil iphone menülü ben bundan istiyorum ankarada nerden alabilrm

ergunacar86

Üye
arkadaşlar HTC TOUCH 2 HD 2 modelinin haricinde hiç bir htc cihazının kalitesi bu kadar düzgün olamaz cihaza hiç bir lafım yok kullandım gördüm şaşırdım 5 mp kamera var ama sanki kamera yok çıplak gözle görünüyormuş gibi kaliteli yapmışlar ve 6.5 windows işletim sistemi var cihazda tavsiye tavsiye tavsiyeeeeeeeeeeee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt