Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HTC HD7 WP8 Alıcak mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MücahitTokgöz
Konu Sahibi
HTC HD7 WP8 Alıcak mı ?
Arkadaşlar merhaba. Ben Nokia 603'ü satıp HTC HD7 almayı düşünüyorum bu cihazda windows phone 7. Gelecek olan WP8 güncellemesini alıcakmı tek merakım o ? Almayacaksa zaten Nokia 710 alıcam. Ama bu HD7 özellikleri tatmin edici.. yorumlarınızı bekliyorum.
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Piyasadaki tüm cihazlar alabilecek ama htc bunu vermez malesef.
MücahitTokgöz
Konu Sahibi
kardeşim yanlış anladıysam affola da htc bunu vermez derken htc mi belirliyor ?
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Kardeşim şöyle ki Microaoft dosyaları htc ye yolluyor diyorki al bunu serverlarına koy millet indirsin htc koyarsa kurabiliyorsun koymazsa öyle kalıyor
MücahitTokgöz
Konu Sahibi
1 yıllık cihaza koyacağını sanmıyorum snce koyarmı
papakudioflu
Emekli Yönetici
Arkadaslar htc cihazlara guncelleme vermese bile onemli degil. Htc lerin bootloader kilidi acilabiliyor ve istediginiz romu kurabiliyorsunuz. ZTen bu cihazlari alanlarin ilk isi symbiandaki gibi hack olacagi icin sorun da olmaz. Ama su bir gercek os ayni olsa da nokianin uygulama zenginligi htc samsung ve lg ye fark atiyor zaten.
Ekşi Erik
Üye
Windows phone istiyorsan lumia'lara yönel çok daha iyi
MücahitTokgöz
Konu Sahibi
WP alıcaksan Nokiadan al diyorsun yani
papakudioflu
Emekli Yönetici
Hem uygulama zenginligi hem de destek olarak daha rahat edersin.
MücahitTokgöz
Konu Sahibi
aynen en azndan gelmeyecek şüphesi olmaz fikrimi deiştirdin Teşekkürler papakudioflu