htc hd7 tavsiye istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amelihh

Üye
    Konu Sahibi
htc hd7 tavsiye istiyorum.
wp kullanıcıları arkadaslar biliyorum wp8 li nokia modellerinin tanıtılması ile cogunuzun ilgisi artık yeni modellerde. ama genede bir konu hakkında size danışmak istedim belki 3 aydır telefonumu değişeceğim klavye alıskanlıgım oldugu icin hep klavyeli modeller arasında gittim geldim ama bir türlü icime sinen bir model bulamadıgım icin bir süre için telefonu mu değişme işine ara vermiştim ama. emektar telefonum e 72 birden kapanıp cok fazla masraf cıkarınca tamamen sogudum. tamir icin götürdüğüm telefoncuda ise ikinci el HTC HD 7 yi gördüm daha önce nette incelemiştim telefonu biraz. ekranı büyük olması temiz kullanılmıs olması ve 500 lira olması beni biraz telefonu almaya yönelti ama genede biraz arastırma yapıp öle karar vermek istedim. bu telefon 500 liraya alınır mı. kullanıs amacım sadece ufak oyunlar ve internette gezinti olacak

papakudioflu

papakudioflu

Admin
kardeşim ikinci eli 500tl biraz fazla gecen gun hizlial.comdan mail geldi bana 630tl iki yil garantili

amelihh

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah sagolasın bende bunu merak ediyordum zaten. hızlı aldan alısveris güvenli mi peki. gönderdikleri ürün orjinal mi oluyor

papakudioflu

papakudioflu

Admin
eyvallah sagolasın bende bunu merak ediyordum zaten. hızlı aldan alısveris güvenli mi peki. gönderdikleri ürün orjinal mi oluyor

bu konuda kimse garanti veremez ama guvenilen birkac siteden birisidir.

amelihh

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah biraz pazarlık yapmaya calıscam artık bakalım ne olursa

FRAPSDH

Üye
Ben sahibinden komda hd7 yi 350 ye anlaştım. Sonra vazgeçtim bari wp8 olsun diye...

amelihh

Üye
    Konu Sahibi
Ben sahibinden komda hd7 yi 350 ye anlaştım. Sonra vazgeçtim bari wp8 olsun diye...
ya wp8 bende olsun isterim ama o telefonların 1000 tl den asagı cıkacagını dusunmuyorum. o yüzden okuldan mezun olana kadar idare etcek bi telefon arıyorum sahibinden.coma bende cok baktım ama orada da 500 den asagı görmedim bu telefonu

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ya wp8 bende olsun isterim ama o telefonların 1000 tl den asagı cıkacagını dusunmuyorum. o yüzden okuldan mezun olana kadar idare etcek bi telefon arıyorum sahibinden.coma bende cok baktım ama orada da 500 den asagı görmedim bu telefonu

2013'de orta seviye çıkacaktır.HD7 çok eski.

amelihh

Üye
    Konu Sahibi
2013'de orta seviye çıkacaktır.HD7 çok eski.

ekranı büyük diye heveslenmiştim. ama anladıgım kadarıyla kısaca ve net almayın diyosunuz. o zaman e73 tamir ettirip bütçeye uygun telefon beklemeye devam sagolun. konu silinebilir ilgili arkadaslar tarafından ben cevabımı aldım :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
konu sahibi istegi uzerine :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt