htc hd mini navigasyon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sermetkoca

Üye
    Konu Sahibi
htc hd mini navigasyon
arkadaşlar merhaba,

kullanmış olduğum htc hd mini telefonuma garmin navigasyon programı yükledim

gayet de iyi çalışıyor. fakat sormak istediğim bir şey var,

programı açtığımda internet üzerinden değil de, anladığım kadarı ile uydudan bağlanıyor

çünkü ekranın hemen üzerinde 2 adet hareket eden uydu var,

bu şekilde bağlandığım zaman bağlı olduğum gsm operatörü ayrıca bir ücret ekler mi bana ?

( garmin programı ilaçlı )

yoksa bu izlediğim yol ücretsiz mi ?

neler yapmam lazım acaba, yardımcı olursanız çok sevinirim

teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

(garmin f.u.l.l.) yani

ersinjeofizik

ersinjeofizik

Üye
Tamamen ücretsizdir..
Zaten E, G, 3G, H işaretinini üzerinde veri bağlantısın yapıldığına dair çift yönlü ok işareti yoksa, bağlanmıyor demektir.
kolay gelsin..

muri42

Üye
bende htc hd7 pro var garmin navigasyon programi ariyorum eger elindeki programi paylasirsan cok memnun olurum

06mdu26

Üye
merhaba sayın sermet bey bende htc hd mini kullanıcısıyım ama bu cihaza igo8 i bir türlü uyduramadım çözünürlük desteklemiyor siz garminin ünü kullanıyormuşsunuz eger bana yardımcı olursanız çok sevinirim sizdeki proğramı teymin etmek istiyorum lütfen...

ftabomber

Üye
Kardesim sygic kullan mükemmel bir program cok hizli yüklenmesi ise bir o kadar kolay, ve bu ve bunun gibi ekran cözünürlükleri farkli olan tüm telefonlarda calisiyor.

merhaba sayın sermet bey bende htc hd mini kullanıcısıyım ama bu cihaza igo8 i bir türlü uyduramadım çözünürlük desteklemiyor siz garminin ünü kullanıyormuşsunuz eger bana yardımcı olursanız çok sevinirim sizdeki proğramı teymin etmek istiyorum lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt