HTC EVO 4G'nin Satışlarına Sprint İle Birlikte Başlanıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HTC EVO 4G'nin Satışlarına Sprint İle Birlikte Başlanıyor!
Dünyada ilk defa 4G teknolojisini içeren ve sunduğu üstün donanımsal özellikleriyle herkesi kendine hayran bırakan HTC’nin EVO 4G isimli modeli satışa sunuluyor. 1 GHz frekans hızında bir işlemciyi bünyesinde barındıran ve Android OS 2.1 işletim sistemini içeren cihazda, otomatik odaklama sistemli 8 Megapiksel çözünürlüğünde bir ana kameraya yer verilmiş.

( HTC EVO 4G'ye ait bir görsel resim )

Ayrıca cihazda 1.3 Megapiksel çözünürlüğünde görüntülü görüşmeler için bir ön kamera, 512 Megabayt kapasitesinde RAM bellek, 4.3 inç genişliğinde kapasitif bir dokunmatik ekran ve 1 Gigabayt dahili hafıza da mevcut olarak konumlandırılmış. 6 Haziran’da Sprint operatörüyle birlikte satışa sunulacak olan cihazın; 2 yıllık sözleşme ile birlikte 199.99 Dolar’a, sözleşmesiz olarak ise 599.99 Dolar’a satışa sunulacağı duyuruldu.

GANG BANG

GANG BANG

Üye
ekran çok güzelmiş ya.4.3 inc offf.Türkiyede 1.200 tl den aşşaı olmaz bence.

einbach86

Üye
bir de i phone 4g özelliklerine bakıp karar vereceğim.mutlaka alınacak bir telefon....

FQXT

FQXT

Üye
muhtesem bı telefon ıphonemi satarım buyuk ıhtımal

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Müthiş Telefon ..

Marchegiani

Marchegiani

Üye
1.200 TL mi? 1.800 gibi bir fiyat düşünürüm bu telefona.

victory_nero

victory_nero

Üye
Türkiye'ye getirmezler bu cep telefonu.

lazo611

lazo611

Üye
eğer bu telefon ucuz olursa ( 1500 Gibi ) iphone 3gs falan 1000 tl'ye düşer... ( sıfır halleri )

togga

Üye
Muhteşem ama batarya çok önemli

garfield77

Üye
malesef sim kartsız çalışıyor hayal kurmayın bence

devilsoldier

Üye
malesef sim kartsız çalışıyor hayal kurmayın bence

ben amerikadan ya iphone 4gs yada htc evo 4g getirtmeyi düşünüyordum.şimdi sim kartsız çalışıyor deyince kararsız kaldım.sim kartla çalışmıyorsa neyle çalışıyor bu meret :D

Evilblood

Evilblood

Üye
waaw çoklu dokunmatikmi ?

Üst Alt