HTC 10 Evo, Snapdragon 810 Yonga Seti ile Duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC 10 Evo, Snapdragon 810 Yonga Seti ile Duyuruldu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Söylenti fabrikası bir kez daha hedefi 12'den vurdu! Tıpkı iddialarda olduğu gibi, HTC bugün portföyündeki en son akıllı telefonu HTC 10 Evo'yu resmi olarak duyurdu. Bununla birlikte, tüm yeniliklerin sona erdiği noktadayız: zira bu cihaz esasen Sprint için sunulan HTC Bolt'un uluslararası bir versiyonu.

http://www.maxicep.com/htc-10-evo-g...ecek-olan-etkinlikte-resmi-olarak-duyurulacak
HTC 10 evo gelecek hafta düzenlenecek olan etkinlikte resmi olarak duyurulacak
Özetle, HTC 10 evo ne demektir? Uzun lafın kısası, suya dayanıklı metal gövde, Snapdragon 810 yonga seti ile donatılmış 5.5 inç ekran ve 3,5 inç kulaklık girişi bulunmamakta ancak HTC Boomsound Adaptive Audio teknolojisi bu cihazda kullanılmakta. Yalnızca Gümüş ve Gunmetal renklerinde mevcut olan Bolt'un aksine, HTC 10 Evo Altın renk seçeneğine de sahip olacak. Gorilla Glass 5 kaplamalı Quad HD ekranın yanı sıra 8MP geniş açılı selfie kameranın yardımcı flaşı da belirtilecek diğer özellikler arasında bulunuyor.

HTC Bolt'a benzer şekilde, HTC 10 Evo da Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile kutudan çıkacak.



HTC 10 evo, Avrupa'da (İngiltere dahil) yalnızca çevrimiçi olarak online mağazalar üzerinden satışa sunulacak. Avrupa'daki hiç bir operatör bu cihazı kendi mağazalarında satışa susmayacak, satın almak isteyenler HTC'nin online mağazasını ziyaret etmek zorunda olacak. Bu satış modeli Tayvanlı üreticinin çoklu operatörler üzerinden izlediği satış politikasını ilk defa terk ettiği anlamına geliyor.

HTC 10 Evo, İngiltere'de 450-500£ aralığında satışa sunulacak, diğerAvrupa ülkelerinde ise 450-500€ aralığında bir fiyata sahip olacağını tahmin ediyoruz. Cihazın satışa çıkış tarihi ile ilgili şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor.
HTC 10 Evo, Snapdragon 810 Yonga Seti ile Duyuruldu
 


MaxipmaN

Üye
İsınan islemci değil miydi o :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt