Htc evo 3d aldım nasıldır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
hayırlı olsun bide bi soru soracağım illa 3d oyun mu oynanıyor yoksa normal gta modern combat vs oyunlar oynanıyor mu?

her türlü oynanıyor oyun 3d indirsen de 2d yapabiliyosun sana tavsiyem 3d oyun gözünü çok yorar 2d oyna oyunları zaten 3d oynayınca kendin de farkedersin

- - - Eklendi - - -

evet biraz da config ayarlariyla ilgili ama surekli kullanimda mutlaka sorun cikartmaya başliyor.

telefonum 603 turboda sorun çıkarmıyo fakat operanın 2. Nesil bellelere karşı sorunu var takılma sorunu.

by*cambaz

Üye
her türlü oynanıyor oyun 3d indirsen de 2d yapabiliyosun sana tavsiyem 3d oyun gözünü çok yorar 2d oyna oyunları zaten 3d oynayınca kendin de farkedersin

- - - Eklendi - -

telefonum 603 turboda sorun çıkarmıyo fakat operanın 2. Nesil bellelere karşı sorunu var takılma sorunu.

bilgi için tşkkürler

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
    Konu Sahibi
anladım bu tasarrufu denicem 4.0 güncellemesini nasıl yapıyoruz bilen var mı ? ınternetı olan bı pc e kablo ıle baglıyorum sadece ınternete gir diyorum ancak kabul etmıyor kablosuz olması gerek galıba netin paket veri üzerinden bu güncellemeyi yapsam olurmu yada nasıl yapmam gerek

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Hayırlı olsun güzel cihazdır:tebessüm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt