benim de aldigim bilgiye gore zenith bu cihaz. Aslinda 8x adiyla anilan cihaz bu. Ve boyle bir cihazin sizmasi bile nokianin yakinda tanitacagi tepe seviye cihazinin seyrini degiştirecektir. Bana kalirsa nokia cok iyi bir strateji ile rakiplerinin hamlelerini gorebilmek icin lumia920 ve 820yi yem olarak kullandi platformda son sozu yine kendisi soylemek icin.
Bence sene sonu 2012 cihazları performans testi olursa biraz daha akılda kalıcı bir fikir yaratır diye düşünüyorum.
dostum o karşilaştirma testleri sene sonuna kalmaz. Ama gercek anlamda dogru fikirler oluşturabilmek icin tarafsiz karşilaştirmalar yapilmali.
Aynen katılıyorum zamanı önemli değil şöle kapsamlı bir test beklediğim bir kaç şirket var onları belirtmeyim şimdi.![]()

dur tahmin edeyim; adinin baş harfi maxicep![]()
yaparız.
batarya !evet 2000mah batarya ama 28nm işlemcisi var. %30 daha az batarya harciyor. Lumia900 de 1830mah ama normal kullanimda iki gun rahat gider
Sen ben hafta sonu bir araya geliriz bende S2-N8 var sende lumia920 alırsın bana öle geliyoryaparız.
evet 2000mah batarya ama 28nm işlemcisi var. %30 daha az batarya harciyor. Lumia900 de 1830mah ama normal kullanimda iki gun rahat gider.
- - - Eklendi - - -
Yinemi 2000 mAhbatarya !
evet 2000mah batarya ama 28nm işlemcisi var. %30 daha az batarya harciyor. Lumia900 de 1830mah ama normal kullanimda iki gun rahat gider

Umarım öle olur çünkü bir telefon seçimi yapıcam yakında![]()
Dostum gordugun gibi sabahtan aksama kadar elimden dusmuyor ama sarji bir gunu rahat tamamliyor.
Bende aşağı yukarı senin gibi kullanıyorum fazlası olmaz teşekkürler Dostum.Bir ara görüşürüz yine karar vermeden fikrini alırım![]()

benim de aldigim bilgiye gore zenith bu cihaz. Aslinda 8x adiyla anilan cihaz bu. Ve boyle bir cihazin sizmasi bile nokianin yakinda tanitacagi tepe seviye cihazinin seyrini degiştirecektir. Bana kalirsa nokia cok iyi bir strateji ile rakiplerinin hamlelerini gorebilmek icin lumia920 ve 820yi yem olarak kullandi platformda son sozu yine kendisi soylemek icin.
ben ya wpli bir htc yada one x alacam htcye güveniyorum wp de de htc üst sıralara oynar bence
UPDATE! Looks like it was too good to be true – those eagle-eyed folks atLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızhave picked over the image and spotted tell-tale signs of a fake. Notably, the Lumia-exclusive live tiles and that quad-core processor.