HTC ELATİON geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
HTC ELATİON geliyor

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, bulutsuzgece ve Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bundada umarım ekran sorunu olmaz aynı kasa çünkü ,Bilgi için teşekkürler dostum:oke:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Arkadas Nokia Haric Neden Diger Firmalar Tasarimda Bu Kadar Kusurlu Bilmiyorum .. :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konu için teşekkürler. :oke:

HTC Elation Özellikler:

Ağırlık: 136 gr
Dış Yapı: Monoblok Polikarbonat
Batarya: 2000 mAH
Çözünürlük: 1280x720
İşlemci: 4 Çekirdekli 1.4 Ghz
İşletim Sistemi: Windows Phone 8
Ekran: 4.7" HD Super LCD
Ram: 1 GB
Depo Hafızası: 32 GB
Sensörler: Gyro Sensor, G-Sensor, Dijital Pusula, Yakınlık Sensörü, Işık Sensörü
Ses: 3,5 mm kulaklık çıkışı (Beats Audio/Formatlar: aac,amr (kayıt), ogg,m4a,mid,mp3,wav,wma)
NFC: Var
Bluetooth: Var, Sürüm: v4.0
Wi-Fi: Var, IEEE 802.11 a/b/g/n
MicroUSB: Var
DLNA: Var
Arka Kamera: 1080P HD video Çekebilen 8 mp Çift Led Flaşlı ve Ofotokuslu Kamera
(Düşük Işık İyileştirmeli, Video Çekerken Aynı Zamanda Fotoğraf Da Çekilebilir, Slow Motion Kayıt Yapma Özelliği De Var)
(Video formatları: 3gp, 3g2, mp4 (kayıt), wmv)
Ön Kamera: 1.3 mp (720p)

Not: Habere göre bugüne kadar HTC Zenith olarak rivayet edilen cihazın bu cihaz olduğu tahmin ediliyormuş. HTC'nin sitesinde bir an için yanlışlıkla yayınlanmış. Sonra hemen kaldırılmış. Bu cihazın ilan edilip edilmeyeceği 19 Eylül'de belli olacak.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
benim de aldigim bilgiye gore zenith bu cihaz. Aslinda 8x adiyla anilan cihaz bu. Ve boyle bir cihazin sizmasi bile nokianin yakinda tanitacagi tepe seviye cihazinin seyrini degiştirecektir. Bana kalirsa nokia cok iyi bir strateji ile rakiplerinin hamlelerini gorebilmek icin lumia920 ve 820yi yem olarak kullandi platformda son sozu yine kendisi soylemek icin.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Esendağlı
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
benim de aldigim bilgiye gore zenith bu cihaz. Aslinda 8x adiyla anilan cihaz bu. Ve boyle bir cihazin sizmasi bile nokianin yakinda tanitacagi tepe seviye cihazinin seyrini degiştirecektir. Bana kalirsa nokia cok iyi bir strateji ile rakiplerinin hamlelerini gorebilmek icin lumia920 ve 820yi yem olarak kullandi platformda son sozu yine kendisi soylemek icin.

Aslında genel özelliklere şöyle bir bakınca, Lumia 920'nin bu cihazdan işlemci dışında bir eksiği yok. Hatta bazı yönlerden fazlası var. Tabii performans testleri ne gösterir bilmiyorum ama Lumia 920'nin bu cihazla başa çıkabileceğini düşünüyorum. Lumia 920'den daha üst bir cihaz çıkarmasa bile Nokia şu an için WP alanındaki en iyi seçenek gibi görünüyor.
(HTC ve Samsung'un sundukları/sunacakları düşünüldüğünde)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Esendağlı
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bence sene sonu 2012 cihazları performans testi olursa biraz daha akılda kalıcı bir fikir yaratır diye düşünüyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Bence sene sonu 2012 cihazları performans testi olursa biraz daha akılda kalıcı bir fikir yaratır diye düşünüyorum.

dostum o karşilaştirma testleri sene sonuna kalmaz. Ama gercek anlamda dogru fikirler oluşturabilmek icin tarafsiz karşilaştirmalar yapilmali.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

dostum o karşilaştirma testleri sene sonuna kalmaz. Ama gercek anlamda dogru fikirler oluşturabilmek icin tarafsiz karşilaştirmalar yapilmali.

Aynen katılıyorum zamanı önemli değil şöle kapsamlı bir test beklediğim bir kaç şirket var onları belirtmeyim şimdi.;)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

Sen ben hafta sonu bir araya geliriz bende S2-N8 var sende lumia920 alırsın bana öle geliyor :D yaparız.

evet 2000mah batarya ama 28nm işlemcisi var. %30 daha az batarya harciyor. Lumia900 de 1830mah ama normal kullanimda iki gun rahat gider.
- - - Eklendi - - -

Yinemi 2000 mAh :( batarya !
evet 2000mah batarya ama 28nm işlemcisi var. %30 daha az batarya harciyor. Lumia900 de 1830mah ama normal kullanimda iki gun rahat gider

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

evet 2000mah batarya ama 28nm işlemcisi var. %30 daha az batarya harciyor. Lumia900 de 1830mah ama normal kullanimda iki gun rahat gider

Umarım öle olur çünkü bir telefon seçimi yapıcam yakında :eller:

MrTech

MrTech

Üye
Özenti htc v2 :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Dostum gordugun gibi sabahtan aksama kadar elimden dusmuyor ama sarji bir gunu rahat tamamliyor.

Bende aşağı yukarı senin gibi kullanıyorum fazlası olmaz teşekkürler Dostum.Bir ara görüşürüz yine karar vermeden fikrini alırım ;)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

Bende aşağı yukarı senin gibi kullanıyorum fazlası olmaz teşekkürler Dostum.Bir ara görüşürüz yine karar vermeden fikrini alırım ;)

ne zaman istersen cayimiz corbamiz var allaha şukur:)

• Beğen
yakup_281

yakup_281

Üye

ben ya wpli bir htc yada one x alacam htcye güveniyorum wp de de htc üst sıralara oynar bence

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
UPDATE! Looks like it was too good to be true – those eagle-eyed folks at have picked over the image and spotted tell-tale signs of a fake. Notably, the Lumia-exclusive live tiles and that quad-core processor.

Sitenin birinde bu HTC modelinin fake olabileceği belirtilmiş.
Söylendiğine göre, ekrandaki bazı widgetlar ve 4 çekirdek bulunması sebebiyle fake kokusu varmış.
Çarşamba günü öğreniriz artık gerçek olup olmadığını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...