HTC Droid DNA

Sponsorlu Bağlantılar

Jackks

Jackks

Üye
    Konu Sahibi
HTC Droid DNA
HTC tasarım kamera ve arayüz konusunda beni kendine haran bıraktı. HTc one almayı çok istiyordum fakat fiyatı bütçeye uygun değil.Telefoncu bir tanıdığım dükkanında telefonları incelerken Droid DNA yı gördüm çok hoşuma gitti.Kamerası fazlasıyla yeterli.2 GB Ram 4 Çekirdek işlemci Adreno 320 ses kalitesi falan derken telefona aşık oldum diyebilirim.Telefon pasaport kayıtlıymış. Satıcı 1250 TL dedi sizce alınırmı ?

Türe

Türe

Üye
Al al kaçırma. 1250 liraya Htc'nin en iyi 2-3 cihazından birini alacaksın.

Jackks

Jackks

Üye
    Konu Sahibi
Al al kaçırma. 1250 liraya Htc'nin en iyi 2-3 cihazından birini alacaksın.
Cihaz Türkiyede satılmadığı için pek bilgi birikimim yok. En önemli noktalardan biride MicroSD kart girişi. Bazı sitelerde giriş var bazılarında yok diyor. Kart girişi yoksa 12 GB hafıza sizce yeterlimi ? daha önce hiç uzun süre android kullanmadım.

saruman_me

saruman_me

Üye
ama hafızası az vede yükseltilmiyor kulanıcıya arıla hafıza 13 gb yeterli dersen al..

Jackks

Jackks

Üye
    Konu Sahibi
Türe

Türe

Üye
Bulut hesabına yükleyebilirsin onları

• Beğen
Tepkiler: Jackks
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cihaz güzel.muhtemelen abd'den operatör cihazıdır.hafıza cok önemli degil bence oyun kullanmıyorsan ki kullansan da yeterli gelecektir.fiyat olarak o fiyata alınabilecek en iyi cihazlardan birisi.ama bence aynı yerde htc one'ın yurtdışı kayıtlısı varsa ona da bir göz at.

skylinegti

skylinegti

Üye
cihaz güzel.muhtemelen abd'den operatör cihazıdır.hafıza cok önemli degil bence oyun kullanmıyorsan ki kullansan da yeterli gelecektir.fiyat olarak o fiyata alınabilecek en iyi cihazlardan birisi.ama bence aynı yerde htc one'ın yurtdışı kayıtlısı varsa ona da bir göz at.
katılıyorum o fiyata pasaport kayıtlı htc one bulabilirsin...

kadir9809

kadir9809

Üye
Batarya 2020 mAH ve 5" ekran bence mantıksız gibi.

tapatalk

tapatalk

Üye
drive hesabına yüklersin olur biter

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
1250 tlye dna ben olsam hemen alırım

AdemOyuklu

Üye
arkadaşlar elimde var sistemi komple sildim galiba nasıl yüklerim geri yardımcı olurmusunuz htc yazıyor kalıyor sistem dosyalarını nasıl atacagım yarımcı olur musunuz

Üst Alt