Verizon’dan yeni HTC Droid DNA tanıtım filmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Son dönemde en ilgi çeken akıllı telefon üretici firmalardan bir tanesi HTC oldu. Firma ilk 1080p HD ekrana sahip akıllı telefon modellerini sunarak dikkatleri üzerine çekmişti. HTC ilk olarak Japonya‘da HTC J Butterfly adında ki modelini resmi olarak duyurduktan sonra, ABD için Verizon üzerinden satışa sunacağı HTC Droid DNA modelini resmi olarak tanıtmıştı.

HTC üzerinden sunulan Droid DNA etkileyici donanım özellikleri, tasarımı ve 1080p ekranı ile 2012‘nin en ilgi çekici akıllı telefonları arasında yer alıyor. Özelliklerine bakacak olursak eğer 5″ büyüklüğünde 1080p Super LCD3 dokunmatik ekrana sahip olan HTC Droid DNA 1.5Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli Krait işlemci içeren Qualcomm MDM615m/APQ8064 yonga setinden güç alıyor.

HTC Droid DNA’nın diğer özellikleri 2GB sistem belleği, 16GB dahili veri kapasitesi, 8MP arka kamera, 2.1MP ön kamera olarak sayılabilir. Verizon yeni akıllı telefon modeli için yeni bir tanıtım filmi daha sundu. Bu son reklam filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.

[video=youtube;Slv3KqY6p6E]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Slv3KqY6p6E#t=30s[/video]

saruman_me

saruman_me

Üye
iyi güzelde şu hafıza olayını olmamış 4 gb sisteme gidiyor kulanıcı sadece 11 gb lık bir alandan faydalanıyor hafıza kart girişide yok neye yaradı ? ..:/

komando04

komando04

Üye
aynen

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Tasarıma bittim beeee adamsın HTC :alkis + haber için :tşk:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tasarımı çok güzel olmuş.

Haber için Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt