HTC Desire Z mi Blackberry Bold 9780 mi?? Acil yardım??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emir123321

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire Z mi Blackberry Bold 9780 mi?? Acil yardım??
Telefonum bozuldu. Zaten yeni bir telefon da almayı düşünüyodum. Evet arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu bütçeme uygun bu telefonları buldum. Hangisini önerirsiniz? Neden? Bir de HTC Desire Z'nin klavyesiyle ilgili kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok memnun olurum. Şimdiden hepinize teşekkürler.

----------Eklendi @ 20:03:31 ---------- Yazıldı @ 20:00:02 ----------

Güncell...

----------Eklendi @ 20:11:25 ---------- Yazıldı @ 20:03:31 ----------

Upp Arkadaşlar En geç yarın sabaha kadar almam lazım telefonu yardımcı olsanız biraazz

İncİnat

İncİnat

Üye
desire z arkadasımda var klavyesi geniş ve güzel ayrıca android cok büyük bir avantaj

emir123321

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben fazlasıyla mesajlaşıyorum da.Bold un ki kadar seri kullanabilir miyim klavyesini ?? :)

----------Eklendi @ 20:20:53 ---------- Yazıldı @ 20:14:41 ----------

Kullanan arkadaşlar lütfen yardıım ??

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Multimedya için kullanacaksan BlackBerry'nin her modeli iyidir.Mesajlaşma, facebook v.s multimedya telefonudur blackberry OS.Android ise oyun, kişiselleştirme, özgürlük için birebirdir.Tabi HTC Desire Z gibi bir modelden düzgün android performansı bekleyemezsin çünkü android sistemi yorar.Eğer oyun önemli değilse mesajlaşma v.s için kullanacaksan Blackberry derim ben.

emir123321

Üye
    Konu Sahibi
Tabi oyun da önemli ama mesaj daha öncelikli ama dokunmatik de biraz aklımı kurcalıyor. HTC Desire Z deki dokunmatik ve geniş ekran da büyük bi artı bence

----------Eklendi @ 20:58:18 ---------- Yazıldı @ 20:34:47 ----------

Yardııım

emir123321

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı olsanıızz???

Waveman

Waveman

Üye
Kardeş desire z bolda göre ağır basıyor hem dokunmatik hem klavyeli ayrıca androidli olması gerçekten çok büyük avantaj oyun uygulama sıkıntın olmaz ekranıda geniş lokum gibi telefon :naughty:

emir123321

Üye
    Konu Sahibi
Sagolun bugun HTC Desire Z Alıcam büyük ihtimal. Tavsiyelere devam ederseniz sevinirim (:

Symbianize

Symbianize

Üye
Htc desire Z al derim, çünkü Android ,Android demek hergün yeni oyun yeni uygulama demek , özgürlük demek , Blackberrylere talep düştü zaten Blackberry dediğimiz telefondan bluetooth la doğru düzgün dosya bile atamıyosun bak kardeş git desire al %1 00 pişman olmayacaksın Blackberryler daha Akıllı telefon katagorisine giremiyor

emir123321

Üye
    Konu Sahibi
Sağol zaten o özelliklere BBerry'lerin fiyatları fazla sanki. 1000 Lirayı çöpe atmaya niyetim yok sağolun tavsiyeler için (:

emir123321

Üye
    Konu Sahibi
Bi baksanız bugun telefon alıcam da ya da bu fiyata baska telefonlar ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt