HTC Desire X 4.1 Jelly Bean Güncellemesi Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Nuri_34

Nuri_34

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire X 4.1 Jelly Bean Güncellemesi Geldi
Evet Arkadaşlar Bu Sabah Güncelleme Gelmiş Hayırlı Olsun Desire X Ciler

erereren

Üye
Benim telefonum 1.18.401.3 güncellemesini gösteriyor onu yüklerkende hata veriyor. Jelly bean'ı nasıl alıcam bi çözümü varmıdır?[h=2][/h]

av.AK

av.AK

Üye
Evet Arkadaşlar Bu Sabah Güncelleme Gelmiş Hayırlı Olsun Desire X Ciler Resimlerini 1-2 Saat e Yüklerim...

yükleme arkadaşım. şimdi tekrar 4.0a dönmenın yollarını arıyorum

Nuri_34

Nuri_34

Üye
    Konu Sahibi
niye 4.0 dönmeyi düsünüyonki sorun nedir

- - - Eklendi - - -

Benim telefonum 1.18.401.3 güncellemesini gösteriyor onu yüklerkende hata veriyor. Jelly bean'ı nasıl alıcam bi çözümü varmıdır?
arkadaşım bilmiyorum bana geldi senin telefon htd desire x dimi

av.AK

av.AK

Üye
arkadaşlar telefonum desire x. guncellemeyı kurdum sorunları yazmak gerekırse

kulaklık takınca beats yerıne rezıl bır ses gelıyor ayar yapmamışlar
telefonda kasma donma yaşanıyor
menuler akıcı degıl
oyunlarda anlık yavaslama ve takılmalar mevcut
ve yıne hd kayıt gelmemıs
4.0çokçok daha stabıl bır cıhazdı. 4.1ın hıcbır artısı yok tam tersı bır suru sorunu var

erereren

Üye
evet desire x. daha 1ay oldu alalı 1.18.401.1 sürümünde kaldım. indiriyorum yüklerken kırmızı üçgen ünlem hatası alıyorum.[h=2][/h]

- - - Eklendi - - -

Htc çevrim içi sohbetten sorunumu ilettim aşağudaki cevabı verdi.

Hasan: Eren Bey HTC Desire X modelleri icin en son surum 4.0.4 surumudur.
Hasan: Bundan sonra her ahngi bir yeni surum simdilik yok
Hasan: eger internette yapilmis oldugunu soyluyorlarsa bu illegal yollarla yapilmis garanti disi .

av.AK

av.AK

Üye
o hasanın dunyadan haberı yok. daha yayımladıkları guncellemeyı bılmıyorlar

av.AK

av.AK

Üye
banada öyle geldi :)

hasanla su an bende konusuyorum bıraz fırçalıyorum bu kadar ilgilsiz alakasız bır destek olamaz. hala 4.1surumu yok dıyor ya deli olmamak elde değil

- - - Eklendi - - -

Hasan: Emrah Bey soylemis oldugunuz guncelleme 4.1 android guncellemesi degil.

adam leyla ya

erereren

Üye
4.1 değilde neymiş

goksel66

Üye
MERHABA HERKESE ...
DÜN AKŞAM BENDE GÜNCELLEME KONTROLÜ YAPTIM EVET 4.1 VE SENSE 4+ OLARAK GELDİ :
FAKAT YÜKLEME YAPMADIM VE BEKLİYORUM GÜNCELEMEYİ YÜKLEYEN ARKADAŞLARDA + VE - LERİ NELER OLDU
DETAYLI BİR AÇIKLAMA YAPABİLİRLER İSE ÇOK SEVİNİRİM.EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.

stro

Üye
Arayüz seçeneklerindeki şeffaf panel görünümünü kaldırmışlar kötü olmuş. Ayrıca ses kartı desteğinde bozukluk var. Zira telefondan müzik dinlemek imkansız olmuş. Basları hiç vermeyen bozuk kulaklık gibi ses veriyor. Güncelleme gelir bunun için diye umuyorum. Beatsaudio desteği bu telefonu almamın en büyük nedenlerinden biriydi çünkü.

Bunları neden stabil hale getirip güncellemeyi öyle paylaşmıyorlar anlamıyorum. İnsan önce bi dener sonra yayınlar güncellemeyi.
Tam bir epic fail olmuş.

muellif

Üye
Ben bu telefondan almayı düşünüyorum.Şimdi malum bu güncellemeden kimse memnun değil, ben yeni telefon aldığımda güncellenmiş olarakmı gelecek bana yoksa üretildildiğinde ki sürüm mü olacak ??

emreli01

emreli01

Üye
o hasanın dunyadan haberı yok. daha yayımladıkları guncellemeyı bılmıyorlar

harbiden ha tekn,k servis die adamlara baglanıyoruz o hasan dediginz ile ben de konuştum bi halttan çaktığı yok :kop:

av.AK

av.AK

Üye
tekrar diyorum güncelleme yapmayan arkadaşlar yapmayın. yakın zamanda düzeltme paketi gelir onlarla beraber kurarsnz 4.1 in şu an hiç bir + sı yok

- - - Eklendi - - -

harbiden ha tekn,k servis die adamlara baglanıyoruz o hasan dediginz ile ben de konuştum bi halttan çaktığı yok :kop:

bana gelmiş servise yolla diyor :-D

soganlik

Üye
iconlarda pek bi değişiklik olmamış, o internette gördüğümüz jb lara pek benzemiyor sanki...

aykutozkann

aykutozkann

Üye
Ayarlar menüsunden girdiğimde herhangi bir güncelleme göremiyorum. 3g üzerinden yapıyorum o sebeple görmüyor olabilir mi ?

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Hadi gençler hayırlı olsun :)

58sivaslı58

Üye
arkadaşlar bugün yüklediğim güncellemeyle ses soırunu düzeldi

dgrszz

dgrszz

Üye
aynen duzeltmisler arkadaslar

Üst Alt