htc desire s naıldır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anıl12312

Üye
    Konu Sahibi
htc desire s naıldır
arkadaşlar htc desire s almak istiyorum ama endişelerim var mesela android 4.0 sense güncellemesi gelicekmi
istediğim oyunlar şunlar:

1)dead space
2)nova 2 veya 3
3)brother in arms
4)temple run
5)mass effect
6)asphalt 6
7)asphalt 7
8)the amazing spiderman
9)assassins creed
10)hawx
11)tom clancy rainbow six
12)shadow gun
13)modern combat
14)9mm
birkaç tanede küçük oyun
arkadaşlar isteklerimi karşılarmı veyahangi oyunları aça hangilerini açmaz ve güncelleme gelirmi bunları merak ediyorum birde eğer overclock yaparak bunları açarsınız diyorsanız onada razıyım iyi günler

anıl12312

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Hepsini olmasa bile %70 ini çalıştirir herhalde kasmadan :hmmm

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Forumda Galaxy S kullanıp N.O.V.A 3 oyununu çalıştıranlar var. Belki en son haliyle (Yani OC, ROM ve bazı ince ayarlamalarla) açabilir bu gibi ağır oyunları.
Yani sorun çıkarsa, N.O.V.A 3 yada Asphalt 7 gibi ağır oyunlarda çıkar. Diğerlerinde sorun olacağını sanmıyorum.

nanotex

nanotex

Üye
oha one s in açamayacağı oyunlar mı var :) telefonlar da pc gibi olmuş artık şu oyunu kaldırır mı.. :D

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
oha one s in açamayacağı oyunlar mı var :) telefonlar da pc gibi olmuş artık şu oyunu kaldırır mı.. :D

One S in şu an açamayacağı oyun yok diye biliyorum ben ben her oyunu oynayabiliyorum :oke:

nanotex

nanotex

Üye
Pardon arkadaşlar ben One S sandım bu Desire S miş :)

devilspath

devilspath

Üye
ben desire s kullaniyorum.. telefonuna uyumlu bulursan acmadigi oyun yok.. acmama durumu uyumla alakali.. bu listedeki oyunlarin hepsini aciyor ben de.. asphalt7 ve nova3 donar ama o donma telefonun doluluk oraniyla ilgili.. ayrica desire s icin gelen son guncelleme android 4..0.4 ve sense 3.6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...