HTC Desire Hd Oyun Performansı Nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
hepsiburadada 950 tl

hotlock

hotlock

Üye
205 olsa asphalt 6'da normal şartlarda hiç kasmazdı.
Dipnot: Ram 200 mb felan boş kalıyorsa tabi.

---------- Eklendi @ 19:16:56 ---------- Yazıldı @ 19:14:30 ----------

Bu arada eğer gelince düşünürsen Samsung Galaxy Ace 2 de en az 1.5 sene yüksek konfigürasyon gerektiren oyunları açar.

adreno 205 zaten ve asphalt 6 hergün oynuyorm daha kastığını görmedim. ytb de izle kasma 0.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Peki ben c6-01 imi satmak istiyorum. En kısa zamanda (6 gün içinde olursa çok iyi olur) satmam lazım. Nasıl satacağım? Hiç bir bilgim ve fikrim yok.

amcalu1

amcalu1

Üye
Oyun içinse xperia play alın sonuçta telefon bu GTA 4 oynanmaz

umt07

umt07

Üye
bende zamanında öyle çok düşündüm oyun moyun açısından, ama param azdı 2 tane bursluluk paramla aldım oda 600tl fln tutuyordu babam üstüne eklemedi çünkü pahalısıda bozuluyormuş ucuzuda (işte biraz kafa eski hoş gördüm yani küçükken en teknolojik şeyleri tahtadan araba olan bir nesildi sonuçta ), eğer pram olsaydı psp vita almış eski telefonumada devam ediyor (N81) olacaktım.. Yani oyun içinse benim kişisel tercihimdir ya iphone (arkadaşlarımda var androidteki en ağır oyundan en hafifine kadar tık demeden açıyor bildiğiniz gibi) ya psp vitadır...
gelirsek htc desire hd ye bence nasıl nokiada symbianın önü kapalıysa, androittede tek çekirdeklerin önü kapalı gibi, ama şu mevcut oyunları rahat oynatır videolara göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt