HTC, Desire 5xx ve 8xx Serisnde İki Yeni Orta Seviye Akıllı Duyurusuna Hazırlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
HTC, Desire 5xx ve 8xx Serisnde İki Yeni Orta Seviye Akıllı Duyurusuna Hazırlanıyor
Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC’nin Perfume kod adlı amiral gemisinden önce iki yeni orta seviye telefon duyuracağı iddia ediliyor.



Geride bıraktığımız son iki yılda akıllı telefon pazarında pek de iyi performans sergileyemeyen Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC, amiral gemi akıllı telefonu Perfume kod adlı One M10 modelini Mart ayında tanıtmaya önce Desire serisinde iki yeni orta seviye akıllı telefon duyurusu yapacak.

HTC’den yeni bir orta seviyesi modeli olarak “Desire 530” geliyor



Özel ROM geliştiricisi olan ve HTC hakkında paylaştığı güvenilir bilgilerle tanınan LlabTooFeR adlı twitter kullanıcı, twitter üzerinde verdiği bilgilerde HTC’nin Perfume kod adlı cihazının duyurusunda önce iki yeni orta seviye akıllı telefonu duyuracağını idda etti. Bu iki cihaz A16 kod numarası ile Desire 5xx serisi ve A56 kod numarası ile Desire 8xx seninde yer alacak. Ayrıca hee iki akıllı telefonnun da Dual SIM ve Single SIM varyantları farklı pazarlar için tüketicilere sunulacak.



LlabTooFeR paylaştığı bir sonraki tweet ile de bu iki Desire serisi orta seviye akıllı telefonların yazılım özelliklerini açıkladı. İddia edilen bilgilere göre yeni Desire serisi akıllı telefonlar Android 6.0.1 Marshmallow ve Sense 7.0_g ile satışa sunulacak. HTC’nin amiral gemisi Perfume kod adlı One M10’un satışa sunulmasından sonra ise iki cihaz da Sense 8.0 güncellemesi alacak.

HTC’nin merakla beklenen yeni amiral gemi akıllı telefonu Perfume kod adlı One M10 ise Qualcomm’un Snapdragon 820 yonga seti ve Quad HD Super AMOLED ekranla Mobil Dünya Kongresi’nden sonra Mart ayında gün yüzüne çıkacak.




HTC, Desire 5xx ve 8xx Serisnde İki Yeni Orta Seviye Akıllı Duyurusuna Hazırlanıyor - MaxiCep
 


Üst Alt