HTC Desire HD 1.43.468.2 güncellemesi hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isumairu

Isumairu

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire HD 1.43.468.2 güncellemesi hakkında
HB'den yeni aldığım htc desire hd 1.43.468.1 olarak geldi...
10.03.2011 tarihinde 1.43.468.2 çıkmış fakat, Telefonunuz için hiçbir güncelleme yok. diyor?
2 gündür deniyorum güncelleme yapamadım. :off:

Android sürümü : 2.2
Anabant sürümü : 12.28b.60.140eU_26.03.02.26_M
Kernel sürümü : 2.6.32.21-g11d6cc4
htc-kernel@and18-2 #1
Tue Nov 9 21:21:44 CST 2010
Build numarası : 1.43.468.1 CL287008 release-keys
Yazılım numarası : 1.43.468.1
Tarayıcı sürümü : WebKit 3.1
1.43.468.2 yazılımı çıkmış, fakat telefonunuz için hiçbir güncelleme yok uyarısı alıyorum.

çözümü bilen arkadaş varmı acep

belferkay

Üye
öncelikle hayırlı olsun. Ben de yeni aldım HTC Desire HD. Bakırköy Capacity Vodafone bayiiden aldım. Orda bir bayan var ve sağolsun çok yardımcı oldu kurulumunu beraber yaptık. Söylenene göre kurulumunu yapan ve en iyi bilen tek çalışanmış. Ne kadar doğru bilmiyorum ve HTC'nin toplantı tarzı organizasyonlarına katılan, Çin, Taiwan'a giden bir bayanmış, bunu kendisi söyledi. Zaten kendisi de desire kullanıyor. Bundan sonra alacaklar için de akıllarında bulunsun, bu mağazayı öneririm...

Telefonu ilk mağazada açtık ve varsayılan sürüm senin şu anki sürümündü. Ancak güncelleme aramaya geldiğinde hemen güncellemeyi buldu ve yükledik. Yalnız sanıyorum telefon ilk kurulurken yapıldı güncelleme otomatik olarak. Desire HD'lerde de Nokia gibi mi sistem bilmiyorum henüz yeni olduğumdan. Hani ne bileyim kodlara göre çıkış tarihleri farklı mı? Sanmıyorum...

PC'den güncelleme yapıldığını düşünüyorum, kesin emin değilim ama... PC'den yapılıyorsa bir de oradan aratmayı dene.

Isumairu

Isumairu

Üye
    Konu Sahibi
biraz önce buldu ve güncellemeyi yaptı...

şimdi tek sorun
markete girdiğimde ;

Bir hata oluştu. Lütfen sonra yeniden deneyin.

gibi bir uyarı ile karşılaşıyorum.

--------------- Ekleme ---------------

biraz önce buldu ve güncellemeyi yaptı...

şimdi tek sorun
markete girdiğimde ;

Bir hata oluştu. Lütfen sonra yeniden deneyin.

gibi bir uyarı ile karşılaşıyorum.

tamamdır bu sorunda kendi kendine kalktı ortadan...

DesireHD2

Üye
sorununuz nasıl kalktı ortadan enteresan bi durum kaç gündür bu sorun bende sabit.. hala market konusunda sıkıntı çekiyorum ..

kanki5

Üye
evet aynı market sorunu bende de var nasıl halledeceğiz

bureyk

Üye
10 gün önce telefonumu aldığımda android Market den indirme yapamıyordum , ve HTC World ' e kayıt olamıyordum. Konumunuz belirlenemiyor uyarısı alıyordum. 3 gün önce güncelleme geldi. İndirdim ve kurdum , şimdi ise durum daha farklı !
HTC World kaydını yapabildim , android market otomatik olarak menuye eklendi ve sorunsuz çalışıyor. Ancak ;
İşlemlerin süresi uzadı , bazı işlemlerde kısa süreli takılmalar oluyor ( rehberi aşağı yahut yukarı sürüklerken ) , ve en önemli sorun ise sms alıp veremiyorum. Gönderilen smsler telefona gelmiyor , ve sms göndermek istediğimde ise telefon uzun süre cevap vermiyor ve sms gitmiyor.
Sanıyorum ki , benzer sıkıntıları yaşayan kullanıcıların tüm bu sorunları bir başka update ile çözülecek. Ancak şahsi kanaatim , güncelleme konusunda bu kadar aceleci olmamanız. Zira ben güncellemeyi kaldırabilme yollarını araştırıyorum şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt