my0606
Üye
Merhaba arkadaşlar desire 816 telefonum var ve cekimleri gerçekten çok kötü sorun benim telefonumdamı yoksa tüm desire 816 lardada böylemi bügün karşılaştırdığımızda arkadaşımın samsung telefonundaki 5.0 megapiksellik telefon daha iyi görüntü veriyor yardımcı olabilirmisiniz
eğer odaklaması için ekrana dokunmassam bu şekilde çekiyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunlarda normal çekim
elimde replika note 3 var ve daha iyi çekiyor sizce sorun sadece benim kameradamı acil yardım lazım..
Ben de aynı sorun var telefonun garantiden döndü muMerhaba arkadaşlar desire 816 telefonum var ve cekimleri gerçekten çok kötü sorun benim telefonumdamı yoksa tüm desire 816 lardada böylemi bügün karşılaştırdığımızda arkadaşımın samsung telefonundaki 5.0 megapiksellik telefon daha iyi görüntü veriyor yardımcı olabilirmisiniz
eğer odaklaması için ekrana dokunmassam bu şekilde çekiyor
bunlarda normal çekim
elimde replika note 3 var ve daha iyi çekiyor sizce sorun sadece benim kameradamı acil yardım lazım..
Cihaz donse bile buyuk ihtimal on lensini silip gonderirler ve ya lensi degisirler ama biraz bekler cihaz servisteBen de aynı sorun var telefonun garantiden döndü mu
ama htc güzel fotolar çekiyo şans meselesi bize dandikleri gelmişDemek ki neymiş htc de böyle bi sorun varmış
Bilmiyorum ben hiç alışamadım htc ye çok uzağımama htc güzel fotolar çekiyo şans meselesi bize dandikleri gelmiş
Demek ki neymiş htc de böyle bi sorun varmış
Kamera lensini dis macunu ve kulak temizleyici ile ovala guzelcene temizlebende desire 500 var arada aynı bunun gibi çekimler yapıyodu bazen. deklanşöre bastığım anda resim bulanık çıkıyodu
telefonu parçaladığım için gerek yokTelefonun kamera lensi deforme olmus ise bulanik cekmesi normaldir.donanimsal sorun yok kullanici kaynakli sorun var
Kamera lensini dis macunu ve kulak temizleyici ile ovala guzelcene temizle
fatality olmuş anlaşılan.telefonu parçaladığım için gerek yok
sorun düzeldimifatality olmuş anlaşılan.
kamera büyük ihtimalle çiziğe odaklandığı için ekrana dokunmazsan bulanık çekim yapıyorTelefonun içi açılmıyor telefonun arkasına baktığımda kamera da çizik var gibi ayarlardada bişi yok sanırım
Hayırlı olsunarkadaslar ben gonderdım telefonu garantıye yapıp gonderdıler kamera canavar gıbı olmus servis şart kamerayı degiştirmişler
Teşekkürler, cok ta güzel çekmişAga bu da benim telefondan fotoğraflar bende de Desire 816 var gayette iyi hatta dslr kadar gibi değil ama kadar iyi fotoğraflar çekiyor .
İsteyen gerekli programlarla fotograflarin Desire 816 ile çekilip çekilmediğine bakabilirler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?