OnurErtas
Üye
HTC ChaCha önerir misiniz ?
Merhaba arkadaşlar. Yarın HTC ChaCha almayı düşünüyorum. Android en baştaki tercihim ama galaxy ace'de kimsenin elinden düşmeyen bi telefon oldu. Fakat ben cok mesaj yazarım klavye şart sadece dokunmatikle karda kışta zorluk çekiliyor
Oyun oynayan (cok olmasada yolculuklarda falan), internette takılan(bu baya çok), mesajlasan (telefon elimden düşmez) bi insanım. sizce bu telefon bana gider mi? Yoksa boşver şunu al diyeceğiniz bi telefon var mı ? Varsa nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Oyun oynayan (cok olmasada yolculuklarda falan), internette takılan(bu baya çok), mesajlasan (telefon elimden düşmez) bi insanım. sizce bu telefon bana gider mi? Yoksa boşver şunu al diyeceğiniz bi telefon var mı ? Varsa nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
ace alma bence piyasadakiler ace i ve kotuler onermem ikinci el daha ust bisey al onun yerine daha iyi bi de hafiza sorunu var bunlarda. ozelliklr chacha'da sense uygulamaliryla doldurmuslar cogu gereksiz iki uygulama yukledikten sonra hafiza doluyo mesaj bile gelmiyo ondan sonra. fazla bisey yuklemem mesaj internet muzik felan dersen nokia e6 al daha iyi sarji da iyi operayla rahat rahat internete girersin sesi ve ekran kalitesi de daha iyi
Genel olarak memnunum ama oyun demişsiniz. Telefonun ekranı size yetmeyebilir belki. Bir de internet demişsiniz. Dediğiniz gibi çok takılırsanız size tahmin edemeyeceğiniz kadar az gidecektir diye düşünüyorum ben. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.