OnurErtas
Üye
Htc chacha aldim. (almayi dusunenler iceriii)
merhaba arkadaslar. bi hafta once htc chacha aldim. almadan once cok arastirdim. iykide arastirmisim.telefon kesinlikle benim hayalimdeki telefon. simdi uzatmadan ozelliklerine giriyorum. kamerasi kesinlikle muazzam. isterseniz daha sonra istege gore chacha ile cektigim fotograflarida atabilirim. daha sonra ekrani kucuk ama kesinlikle bu sizi yavaslatmiyor. zaten klavyesi ekraninin kucuklugunu size hatirlatmiyor bile.oyunlarda fazla iyi oldugunu soyleyemem ama yine caniniz sikilmayacak kadar oyun oynayabilirsiniz. samsungun bilindik bu fiyata telefonlari ile karsilastiriyim. galaxy cio var cioyu bosverin ben ace ile karsilasyatiriyim. kamerasi acein yaklasik iki kati daha iyi. gecislerdeki gorsel efektlerin farki zaten sizi aceden sogutum chachaya baglayacak bi ozellik. daha sonra ekranin piksel yogunlugu chachada muazzam. uc dort gun chacha kullandiktan sonra acei elinize alinca ekrani siyah beyazmis gibi gelecek. isterseniz gecisler gorsel efektler vb. seyler icin bi video hazirlayabilirim. daha sonra facebook tusundan bahsedecek olursam ana ekranda basarsaniz durum paylasma bolum aciliyor. herhangi bi internet sitesinde basarsaniz siteyi paylasiyor. youtubeda basarsaniz videoyu paylasiyor. kamera acikken basarsaniz fotografi cekip paylasiyor. internet hizi zaten sizi kendine baglayacak derecede iyi. ben telefonumdan cok memnunum. sorulariniz olursada cevaplayabilirim. bu arada konuyu chacha araciligi ile paylasiyorum.