Htc chacha aldim. (almayi dusunenler iceriii)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Htc chacha aldim. (almayi dusunenler iceriii)
merhaba arkadaslar. bi hafta once htc chacha aldim. almadan once cok arastirdim. iykide arastirmisim.telefon kesinlikle benim hayalimdeki telefon. simdi uzatmadan ozelliklerine giriyorum. kamerasi kesinlikle muazzam. isterseniz daha sonra istege gore chacha ile cektigim fotograflarida atabilirim. daha sonra ekrani kucuk ama kesinlikle bu sizi yavaslatmiyor. zaten klavyesi ekraninin kucuklugunu size hatirlatmiyor bile.oyunlarda fazla iyi oldugunu soyleyemem ama yine caniniz sikilmayacak kadar oyun oynayabilirsiniz. samsungun bilindik bu fiyata telefonlari ile karsilastiriyim. galaxy cio var cioyu bosverin ben ace ile karsilasyatiriyim. kamerasi acein yaklasik iki kati daha iyi. gecislerdeki gorsel efektlerin farki zaten sizi aceden sogutum chachaya baglayacak bi ozellik. daha sonra ekranin piksel yogunlugu chachada muazzam. uc dort gun chacha kullandiktan sonra acei elinize alinca ekrani siyah beyazmis gibi gelecek. isterseniz gecisler gorsel efektler vb. seyler icin bi video hazirlayabilirim. daha sonra facebook tusundan bahsedecek olursam ana ekranda basarsaniz durum paylasma bolum aciliyor. herhangi bi internet sitesinde basarsaniz siteyi paylasiyor. youtubeda basarsaniz videoyu paylasiyor. kamera acikken basarsaniz fotografi cekip paylasiyor. internet hizi zaten sizi kendine baglayacak derecede iyi. ben telefonumdan cok memnunum. sorulariniz olursada cevaplayabilirim. bu arada konuyu chacha araciligi ile paylasiyorum.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
memnunsan iyi günlerde kullan kardeş..

messevim

messevim

Üye
bende chacha ve wildfire s arasında kalmıştım. forumlarda chacha nin şarj sorunu falan var dediler bende wildfire s aldın. tabi wildfire s in ekran i daha büyük ve kamerası biraz daha gelişmiş. chacha ve wildfire s arasında tercih yapmak biraz zor doğrusu. tasarım yönünden iki telefon da birbirinden güzel..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Fikirlerinizi paylaşmanız başka üyelerin işine yarayacaktır. Teşekkürler.

whatthef.

whatthef.

Üye
Ben de alalı 1-2 hafta oluyor. Seviyorum ChaCha mı. :)

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
htc chacha mı lg l5mi ?

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
bırak kardeşim LG falan al chacha arkana bakma :D

pckobat_78

Üye
Chachanin şarji ile ilgili ilk 1 aydan sonra enteresan bir şekilde şarji daha iyileşiyor 3g gerekmediği sürece kapalı tutarsaniz bir gün rahat çıkıyor bunun yanında genel olarak Güzel bir cihaz hafıza problemi var sayılır root falanda pek yok chacha ya göre. Ama oyunları apk indirip direk karta yüklerseniz o sorununda pek önemi kalmıyor. Birde cihaz isiniyor yav .d

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bazı bataryalar kullandıkça açılıyor ve performans artıyor. One X'te de durum aynı, şarj performansı kullandıkça iyileşiyor. Zaten son güncellemelerde ciddi geliştirmeler mevcut.

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
bende bunu keşfettim kardeşim kesinlikle batarya kullandıkça açılıyor. şu anda hem kısa sürede sarj olup hemde günlük kullanımda rahat 1 gün gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...