Ben bir ay kadar kullanmıştım, çok mesaj yazıyorum diye almıştım sizin gibi, fena telefon değil ama sorunlarına değineyim biraz;
Mesaj yazmak çok kolay, zorlanmazsın, fakat bir hata var mesaj sistemde, uzun mesajlar yazınca birden mesaj kutusundan çıkıp mesajlaşmanın en üstüne kadar gidiyor, daha sonra en aşağıya kadar inip tekrar kutuya tıklamak gerekiyor, zaman ilerledikçe bu sorun arttı bende.
Telefonun hafızası çok küçük, bir kaç oyun yükleyince doluyor, hafıza kartına taşısanızda tamamen taşınmadığı için bir süre sonra bellek azalıyor, çok program yükleyen birisi isen ileride sorun yaratabilir.
Oyun olarak, basit oyunları yükleyebilirsin. Angry birds kasmadan oynayabiliyordum, ama o küçük ekranda zor oluyor.
Son olarak, batarya konusu çok sıkıntılı, eğer gün içerisinde sürekli mesaj atıyorsan akşama kadar dayanmıyor, ben o yüzden wifi, 3g falan her şeyi kapatıyordum 12-15 saat gidebilsin diye.
Benim bu yaşadığım sorunlar Ağustos ayına ait, o zamandan beri bir düzeltme yapıldı mı yapılmadı mı bilmiyorum açıkçası. Almadan önce iyice araştırın derim.
Aynı zamanlarda nişanlıma Sony Ericsson Xperia Mini Pro (Sk17i) almıştık, o daha memnun telefonundan. Onda da fiziksel klavye var ve donanımı daha iyi. Arada sorunlar oluyor ama daha önce Android kullandıysanız Rom falan bir şekilde çözersiniz.