HTC ChaCha önerir misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
HTC ChaCha önerir misiniz ?
Merhaba arkadaşlar. Yarın HTC ChaCha almayı düşünüyorum. Android en baştaki tercihim ama galaxy ace'de kimsenin elinden düşmeyen bi telefon oldu. Fakat ben cok mesaj yazarım klavye şart sadece dokunmatikle karda kışta zorluk çekiliyor :D Oyun oynayan (cok olmasada yolculuklarda falan), internette takılan(bu baya çok), mesajlasan (telefon elimden düşmez) bi insanım. sizce bu telefon bana gider mi? Yoksa boşver şunu al diyeceğiniz bi telefon var mı ? Varsa nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Klavyeli istiyorsan HTC Cacha iyi bir seçim olur.

kubilay054

kubilay054

Üye
Benim arkadaşımda Var gayet Guzel Telefon skıntısı Yok

Symbianize

Symbianize

Üye
O telefonda oyun oynayamazsın yani en fazla angry birds falan oynarsın bide ekranı kucuk nette zevk vermez

mcnpl4

mcnpl4

Üye
chacha guzel. ben de heveslenip aldim ama kisa surede hevesim kacti tam dokunmatik daha iyi. tuslarla hizli yazamiyodum. kisin sorun cikarir diyodum ama yolda yururken de mesaj yazma artik :ehe ace alma bence piyasadakiler ace i ve kotuler onermem ikinci el daha ust bisey al onun yerine daha iyi bi de hafiza sorunu var bunlarda. ozelliklr chacha'da sense uygulamaliryla doldurmuslar cogu gereksiz iki uygulama yukledikten sonra hafiza doluyo mesaj bile gelmiyo ondan sonra. fazla bisey yuklemem mesaj internet muzik felan dersen nokia e6 al daha iyi sarji da iyi operayla rahat rahat internete girersin sesi ve ekran kalitesi de daha iyi

phantomddl

Üye
Ben bir ay kadar kullanmıştım, çok mesaj yazıyorum diye almıştım sizin gibi, fena telefon değil ama sorunlarına değineyim biraz;

Mesaj yazmak çok kolay, zorlanmazsın, fakat bir hata var mesaj sistemde, uzun mesajlar yazınca birden mesaj kutusundan çıkıp mesajlaşmanın en üstüne kadar gidiyor, daha sonra en aşağıya kadar inip tekrar kutuya tıklamak gerekiyor, zaman ilerledikçe bu sorun arttı bende.

Telefonun hafızası çok küçük, bir kaç oyun yükleyince doluyor, hafıza kartına taşısanızda tamamen taşınmadığı için bir süre sonra bellek azalıyor, çok program yükleyen birisi isen ileride sorun yaratabilir.

Oyun olarak, basit oyunları yükleyebilirsin. Angry birds kasmadan oynayabiliyordum, ama o küçük ekranda zor oluyor.

Son olarak, batarya konusu çok sıkıntılı, eğer gün içerisinde sürekli mesaj atıyorsan akşama kadar dayanmıyor, ben o yüzden wifi, 3g falan her şeyi kapatıyordum 12-15 saat gidebilsin diye.

Benim bu yaşadığım sorunlar Ağustos ayına ait, o zamandan beri bir düzeltme yapıldı mı yapılmadı mı bilmiyorum açıkçası. Almadan önce iyice araştırın derim.

Aynı zamanlarda nişanlıma Sony Ericsson Xperia Mini Pro (Sk17i) almıştık, o daha memnun telefonundan. Onda da fiziksel klavye var ve donanımı daha iyi. Arada sorunlar oluyor ama daha önce Android kullandıysanız Rom falan bir şekilde çözersiniz.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
go sms kullaniyordum ben bi de holo launcher vardi yagmurlu havada daha iyiydi ekrana hic dokunmadan yonetebiliyordum.

whatthef.

whatthef.

Üye
Merhaba arkadaşlar. Yarın HTC ChaCha almayı düşünüyorum. Android en baştaki tercihim ama galaxy ace'de kimsenin elinden düşmeyen bi telefon oldu. Fakat ben cok mesaj yazarım klavye şart sadece dokunmatikle karda kışta zorluk çekiliyor :D Oyun oynayan (cok olmasada yolculuklarda falan), internette takılan(bu baya çok), mesajlasan (telefon elimden düşmez) bi insanım. sizce bu telefon bana gider mi? Yoksa boşver şunu al diyeceğiniz bi telefon var mı ? Varsa nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Ben de daha yeni aldım ChaCha yı. :) Genel olarak memnunum ama oyun demişsiniz. Telefonun ekranı size yetmeyebilir belki. Bir de internet demişsiniz. Dediğiniz gibi çok takılırsanız size tahmin edemeyeceğiniz kadar az gidecektir diye düşünüyorum ben. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...